gaziantep escort
Bugun...



Atatürkçü Düşünce Yine Kazanacak...

ADD  Genel Merkez Danışma Kurulu Toplantısı Ankara’da gerçekleşti. Toplantıda, “Yurtsever halkımız Atatürkçü düşünce rehberliğinde bu günkü mücadeleyi de kazanacaktır ”denildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 26-12-2019 12:52:46 Tarih: 26-12-2019 12:32

Atatürkçü Düşünce Yine Kazanacak...

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Merkez Danışma Kurulu Toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi. Toplantıya ADD Genel Başkanı Hüseyin Emre Altınışık ile yönetim kurulu üyeleri ile il ve ilçe şube başkanları da katıldı. Toplantıya ADD Kayseri Şube Başkanı Kemal Ceylan da katıldı.
ADD  Genel Merkez Danışma Kurulu Toplantısı sonrası Sonuç Bildirisi hazırlanarak şu  değerlendirme yapıldı.

Bu değerlendirmeyi Kayseri Şube Başkanı Kemal Ceylan yazılı bir açıklama yaparak kamuoyu ile paylaştı. 
Sonuç bildirgesine göre  “Karşı devrimcilerin temel hedefi, Atatürk devrim ve ilkelerini yıkmak, ülkemizi yeniden din, mezhep ve ırk savaşlarının yaşanacağı bir ülke haline getirerek parçalamaktır. ADD bu yapılan bu planın dün olduğu gibi bugün de farkındadır.
Emperyalistler ve devrim karşıtları amaçlarına ulaşmak için Kubilay ile başlayan cinayetler serisini aralıksız sürdürmüş, başta kurucu genel başkanımız Prof. Dr. Muammer Aksoy, Genel Başkan yardımcımız Ahmet Taner Kışlalı ve Bahriye Üçok gibi aydınlarımızı öldürmüş, ADD’yi de yok etmeye çalışmışlardır.
ATATÜRK CUMHURİYETİNE DARBE
Atatürk Cumhuriyetine en büyük darbe de, 2017 Nisan ayında yapılan referandumuyla yapılan anayasa değişikliği ve denetimsiz bir başkanlık sistemiyle vurulmuştur.
Tek önderi Mustafa Kemal Atatürk; rehberi de akıl, bilim ve fen olan derneğimiz, tüm bu çabaları halkımızla birlikte boşa çıkaracaktır.
Yaşananlar göstermiştir ki; Atatürkçü Düşünce’nin egemen olmadığı Cumhuriyet, dış politika, hukuk, ekonomi ve eğitim olmaz. Türkiye’nin başarısız dış politika ile Ortadoğu bataklığına sürüklenmesi, eğitimin tarikat ve cemaatlere teslim edilmesi, ekonominin hızla çökmesi, şeriat hukukunun adım adım yerleştirilmeye çalışılması, işsizlik, kadın cinayetleri, ahlaksızlık ve sosyal patlamalar, tüm tespitlerimizin doğruluğunu göstermektedir.
Hukuku siyasallaştıran, uygulamalarında dini referans alan, Anayasaya aykırı yasalar ve genelgeler ve kararlarla, ülkeyi yönetmeye çalışanlar şunu bilmelidir ki ;
ATATÜRK’E DİL UZATMAYA HAKLARI YOKTUR
1- 20.Yüzyıl başında nasıl saray hakimiyetine ve emperyalizme karşı mücadele eden Mustafa Kemal Atatürk varsa; bugün de aynı Kuvay-ı Milliye ruhuyla donanmış ADD vardır. Yurtsever halkımız Atatürkçü düşünce rehberliğinde bu günkü mücadeleyi de kazanacaktır.
2- Geçmişi kan, işgal ve soykırımla özdeşleşenlerin, ülkemize tarihimize ve Atatürk’e dil uzatmaya hakları yoktur.
3- Lozan’ı ve Montrö’yü delmeye, ülkemizi parçalamaya, boyun eydirmeye, cezalandırmaya çalışanlara ve yeni kapütülasyonlar talep edenlere geçit verilmeyecektir.
4-Yetersiz siyasetçilerin ülkemizi daha büyük bataklıklara saplamasına, laikliği yıkmasına, karanlığı yeniden egemen kılmasına da izin verilmeyecektir.
6- Halkımız tüm bu baskılar karşısında yılmamış, tersine yeniden kıpırdanmaya, uyanmaya, bilinçlenmeye ve yeniden daha büyük adımlarla Atatürk’e koşmaya başlamıştır.
5- 2023 yılı, Atatürk Cumhuriyeti’nin tüm ilke, kurum ve kuruluşlarıyla yeniden kurulacağı, aydınlanma meşalesinin parlayacağı, Atatürk’ün söylediği gibi “…ona ilgisiz kalanların yok olacağı” bir yıl olacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle mücadeleye yılmadan devam edeceğimizi ve mutlaka kazanacağımızı kamuoyuna duyururuz.”

Kemal Ceylan

Atatürkçü Düşünce Derneği Kayseri Şube Başkanı

 




Editör: Mehmet Pekbaş




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI