gaziantep escort
Bugun...



CHP'liler Muhtarlara Ziyaretlerini Sürdürüyor

Muhtarların sesini kent gündemine taşımaya çalışan CHP Kocasinan İlçe örgütü bu kez Kocasinan da beş muhtarlığı ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi

facebook-paylas
Güncelleme: 07-11-2020 18:51:16 Tarih: 07-11-2020 17:39

CHP'liler Muhtarlara Ziyaretlerini Sürdürüyor

Muhtarların sesini kent gündemine taşımaya çalışan CHP Kocasinan İlçe örgütü bu kez Kocasinan da beş muhtarlığı ziyaret ederek vatandaşların taleplerini muhtarlardan dinledi.  

Beyazşehir, Kocasinan, Ahi Evran, Yavuz Selim ve Cırgalan mahalle muhtarlarını ziyaret eden CHP Kocasinan İlçe Başkanı Erkan Karabulut ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mahalle muhtarlarından vatandaşların sorunları ve taleplerini dinleyerek tek tek not aldılar.
Başkan Karabulut yaptıkları bu ziyaretin siyasi bir amacı olmadığını belirterek "Mutlu Şehir, Yaşanacak Şehir Kocasinan" diyenlerin istiyoruz ki vatandaşlarımızın sesini duysun, taleplerine göz yummasın. Muhtarlarımızın ve halkımızın sesi olmaya devam edeceğiz. Her zaman yanlarındayız" dedi

CHP Kocasinan İlçe Başkanı Erkan Karabulut, “Beyazşehir, Kocasinan, Ahi Evran, Yavuz Selim ve Cırgalan mahallelerinin  ortak sorunu, şehir merkezine belediye otobüslerin girmemesi ve mağduriyet yaşadıklarını yönünde sorun yaşamaktadır. Mahalle sakinlerinin bu mağduriyetlerinin giderilmesi için  sabah 06:00-10:00 saatleri arasında otobüslerin şehir merkezine girmesi, akşam16:00-18:00 saatleri arasında şehir merkezinden mahallelere otobüslerin hareket etmesi, diğer saatlerde ring seferlerinin devam etmesi, kamu hizmetlerinde ve özellikle vatandaşın ulaşımının kısıtlanmaması, kar-zarar hesabı yapılmamalıdır.” dedi.
Başkan Karabulut Çözüm noktasında tüm talepleri kamuoyu gündemine taşıyacaklarını ve belediye meclislerinde de gündeme getireceklerini ifade etti.




 




Editör: Mehmet Pekbaş




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI