gaziantep escort
Bugun...



CHP TALAS İLÇE BAŞKANLIĞI İYİ PARTİ İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

CHP Talas İlçe Başkanı Mustafa Karaca ve Talas İlçe yönetim Kurulu İYİ Parti İl Başkanlığına seçilen Sebati Ataman'ı makamında ziyaret ederek başarılar dilediler.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-07-2020 20:30:51 Tarih: 22-07-2020 20:05

CHP TALAS İLÇE BAŞKANLIĞI İYİ PARTİ İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

CHP Talas İlçe Başkanı ve Yönetimi İYİ Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.
CHP Talas İlçe Başkanı Mustafa Karaca ve Talas İlçe yönetim Kurulu İYİ Parti İl Başkanlığına seçilen 
Sebati Ataman'ı makamında ziyaret ederek başarılar dilediler.

CHP Talas İlçe Başkanı Mustafa Karaca, İyi Parti İl Örgütü’ne ziyarette bulundu. Karaca ile birlikte CHP Talas İlçe Sekreteri Mustafa Filiz, Talas Belediye Meclis Üyesi  Berrin Özer,yönetim kurulu üyesi Çetin Eyigün ve CHP Talas İlçe kadın Kolları Başkanı Hikmet Lekesiz ziyarete katıldılar.
CHP Talas İlçe Örgütünü İyi Parti İl Başkanı Sebati Ataman ve İyi Parti Yönetim Kurulu üyeleri karşıladılar. Yapılan konuşmalarda Millet İttifakı olarak hareket etmenin önemine vurgu yapıldı.

CHP Talas  İlçe Başkanı Mustafa Karaca İYİ Parti  İl Başkanı olarak seçilen Sebati Ataman'a yeni görevinde başarılar dileyerek sözlerini şöyle sürdürdü. 
"İl Başkanlığınız Kayseri'mize , siyasi partilerimize ve ülkemize hayırlı olsun. Seçimlerden sonra sizleri tebrik etme tanışma ve daha iyi ilişkiler geliştirme açısından ziyaretimizi yaptık. Sonuçta Siyasi partiler toplumun geleceğini belirlemek üzere varlardır.  Ama siyasi partilerin Türkiye’de getirildiği bir nokta var.Türkiye’de iki tür oluşumla karşı karşıyayız. 
Ve bizim bulunduğumuz dönemde de 18 yıldan beri bu ülkeyi yöneten iktidar bu hale getirdi. Tabi ki İttifaklar hep olmak zorundadır. Bu ittifaklar resmi olabilir gayrı resmi olabilir. Belediye seçimlerinde farklı ittifaklar tabi ki yapılabilir. Ama ülkenin bu hale getirilmesine  de hepimizin çok uygun bakmadığımızı bir kez daha belirtmek isterim” dedi.
Ülkesini seven herkesi Millet İttifakı saflarına davet eden Karaca; “Bizim Cumhuriyet Halk Partisi olarak İYİ Parti ile yaptığımız ittifak çalışmalarını son derece önemli bulduğumuzu ifade etmek istiyorum. Çünkü çok önemli bir konu, Cumhur İttifakı dediğimiz İttifakı, yok etmenin bir tane yolu var. Bu yol, kutuplaştırılmış bir ülkede, güçlerin bir araya gelmesi olacaktır.  Burada belirti olarak Millet İttifakının  içinde bulunduğu partilerin tek tek başarma şansı olmuyor. Bu memleketini seven, ülkesini seven, milletini seven herkesin bize kucak açmalarını ve bize katılmalarını bekliyoruz. Bu çok önemli ve değerli bir konu.  Millet İttifakı bence büyüyerek devam edecek. Çünkü bizim ittifakımız çıkar ittifakı değil.  Bu ittifak tamamen karşı tarafı alaşağı etme ittifakıdır.  Bu kesinlikle gerekliliktir” dedi.
İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "İnşallah başkanlığımız Kayseri'miz ve Türkiye için hayırlı olur. Bu vesile ile  Cumhuriyet Halk Partili üyeleri de selamlıyorum" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü.
"Talas İlçesi olarak bu nazik ziyaretten ötürü sizlere tesekkür ediyorum. İnanıyorum ki Kayseri de yeni bir soluk haline geleceğiz. İYİ Parti olarak da mevcut iktidarın doğrularını göreceğiz, eğrilerinin de amansız takipcisi olacağız. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi eşittir parti devletinin karşısında yapmış olduğumuz ittifakın faydalarını halkımız gördü. 31 Mart halkımıza bir umut oldu, artık bunların seçim kaybedecebileceğini de halkımıza göstermiş olduk.
İnşallah bundan sonraki dönemde de yine ortak çalışmalarda bulunuruz. Tekrar hosgeldiniz, tesekkür ederim " dedi

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, Emin Yıldırım ve Berrin Özen dahil, oturan insanlar, masa ve iç mekan

 




Editör: Mehmet Pekbaş




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI