gaziantep escort
Bugun...


KAYSERİ ŞEKER, YENİ NESİL VİZYONUNU DÜNYAYA AÇIYOR…
Tarih: 19-12-2019 16:49:05 Güncelleme: 19-12-2019 16:49:05 + -


Kayseri Şeker Fabrikasının, "Sürdürülebilir Hedeflerle Hep Birlikte Geleceğe" sloganıyla geliştirilen yeni iletişim dönemi, logo değişimi, görsel tasarımları tanıtıldı.

facebook-paylas
Tarih: 19-12-2019 16:49

KAYSERİ ŞEKER, YENİ NESİL VİZYONUNU DÜNYAYA AÇIYOR…

Kayseri Şeker’in yeni nesil iletişim dönemi, logo değişimi ve kurumsal kimlik standartlarının belirlenmesi, stratejik iletişim planının oluşturulması, yeni web sitesi ve sosyal medya hesaplarının kurumsallık çizgisine taşınması, görsel tasarımların ve video iletişiminin dijital iletişim konusunu içeren lansman’ı Kayseri şeker 15 Temmuz Şehitleri konferans salonunda düzenledi.

Lansman konuşmasında Kayseri Pancar Koopeartifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay; Kayseri Şeker, iletişim entegrasyonuyla adının bulunduğu her alanda ve dijital platformlarda ulusal ve uluslararası ölçekte hem sektörel hem de tarımsal gelişimde bilgi kaynağı olacak. 65 yıldır olduğu gibi. Burada ve bulunduğunuz her yerde bizimle olduğunuz için teşekkür ediyor, sizleri, sürdürülebilir hedeflerle hep birlikte geleceğe davet ediyorum dedi.

Başkan Akay sözlerini şöyle sürdürdü; Değerli konuklarımız ve saygıdeğer basın mensupları, bugün bir kez daha görüyorum ki Büyük Kayseri Şeker Ailesi, sadece içinde bulunduğumuz bu salonu doldurmakla sınırlı kalmıyor, var olduğumuz her yerden bizlere sınırsız güvenini, sevgisini, desteğini hissettiriyor. Burada bulunan sizlere ve şu an yanımızda olmasalar dahi bizlere daima desteğini hissettirenlere, kurumum ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Görevi devraldığımız günden beri Kayseri Şeker’in köklü üretim geçmişinden gelen geleneği, geleceği tasarlayarak dünyaya açma gayretindeyiz.

 “Baskısız Yongayı Yel Alır; Sahipsiz Tarlayı Sel Alır” atasözümüzden yola çıkarak, Anadolu’nun bereketli topraklarını sahipsiz bırakmıyoruz, Türkiye’nin üretim gücü olan fedakâr Anadolu insanının emeklerini, kadınından erkeğine ve gençlerine kadar sürdürülebilir ekonomi ve endüstri ile buluşturuyoruz. Gece gündüz demeden daima çiftçilerimizin yanında yer alıyoruz, gelecek nesillerimizin üreten ve ülkemize güç veren faydalı bireyler olmaları için durmadan çalıyoruz.  İşte, bunun için üretime hayat veren Anadolu topraklarını, teknoloji ve inovasyonla buluşturuyor, şeker pancarını katma değerli bir ürüne dönüştürüyoruz.

Kayseri Şeker olarak, on binlerce çiftçimiz, kurumumuzun binlerce çalışanı ile tarladan fabrikaya kadar olan tüm süreçlerde birlik ve sürdürülebilirlik ilkesiyle sadece üreten değil, geleceğine güvenen bir kurum kimliğiyle yatırımlarımıza devam ediyoruz. Sürdürülebilir finansal yapımız ve çalışma motivasyonumuzla büyümeye devam ediyoruz. Ama elbette ki bir kurum durduğu yerde büyümez. Bunun içindir ki hiç durmadan çalışmak ve bulunduğun noktadan dünyaya, iletişimin gücüyle açılmak gerek.

Günümüz dünyası, daima yeniyi, yenilikleri vadederken, bizlerin de tüm bu gelişmelere entegre olması gerekiyor ki çağın ve bugüne dek elde ettiğimiz başarıların gerisinde kalmayalım.Çiftçilerimizle, üyelerimizle, kurum çalışanlarımızla, müşterilerimizle ve tüm paydaşlarımızla olan sevgi, saygı ve çalışma bağımızı daha da güçlendirecek yeni iletişim dönemi, Kayseri Şeker’in kurumsal imajını, uluslararası alanda da en üst seviyeye taşıyacak.

Sizler de çok iyi biliyorsunuz ki Kayseri Şeker’i global endüstrinin şampiyonlar liginde yer alan ve dünyanın en büyük markaları ile sürdürülebilir iş birlikleri yapan bir kurum mertebesine yükselttik. Ve bunu hep birlikte başardık. Anadolu, sadece ülkemizde değil, tüm dünyada tarım kültürünün merkezidir. Kayseri Şeker olarak, tarım ve tarıma dayalı endüstrinin gelişimine öncülük ediyoruz. Tarım alanlarımızdan fabrikalarımıza uzanan süreci, AR-GE, teknoloji, doğaya saygı, verimlilik, sürdürülebilirlik, akıllı tarım, iyi tarım gibi birçok değer ile uluslararası standartlarda yönetiyoruz.

Tüm bunları başarırken, iş dünyasında artık her şeyin üretime bağlı olmadığı, iletişime de üretim kadar ihtiyaç duyulduğu bir dönemi yaşıyoruz ve kurumsal geleceğimizi de bu yönde tasarlıyoruz.

Bir kurum için vazgeçilmez olan sürdürülebilirlik kavramı da iletişimden başlıyor çünkü artık büyük olmak ve daima büyük kalmak, sadece bugün başarıyor olmakla sınırlı kalmıyor. Başarılarınızı ileriye taşımak için geleceği tasarlıyor olabilmelisiniz, vizyonunuzla güven vermelisiniz ve tüm bunları gerçekleştirebilmek için iletişimi sürdürülebilir hâle getirmelisiniz. 

Biz de Kayseri Şeker olarak, üretimi ve iletişimi bir araya getirdiğimiz yeni bir dönemin startını bugün itibarıyla veriyoruz. Tüm üretim serüvenimizi, uluslararası seviyede sürdürürken, hatta bu konuda rehberlik, liderlik vazifesi görürken, kurumsallığın iletişim kolunda neden geri duralım dedik ve tüm iletişimimizi yeniden inşa ettik.  İletişimimizdeki yeniliğin ilk adımı olarak, işe logo değişimiyle başladık ve yeni iletişim dönemimizi sizlere anlatmak için bir arada bulunduğumuz bu özel günü planladık.

Siz kendinizi anlatmazsanız, başkaları sizi yanlış anlatır. Marka değerimizin ve bilinirliğimizin artmasını sağlayacak uluslararası standartlardaki iletişim projeleri, çiftçilerimizden kurum çalışanlarımıza, müşterilerimizden tarım sektörüne, medyadan global alandaki birçok hedef kitle paydaşımıza ulaşmayı, iletişim araçlarının kesintisiz ve doğru bir şekilde kullanılmasını ön görüyor.  

Tüm bu çalışmalarımız, Kayseri Şeker’in sınırsız büyüklükte başarılarının şehirlerimizin ve ülkemizin sınırlarını aşacak ölçüde bilinmesi adına büyük önem teşkil ediyor. Daima yeni kalmak için köklü kültürümüzü ve stratejik iletişimin gücünü bir araya getiriyoruz.

 




Editör: Mehmet Pekbaş



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI