gaziantep escort
Bugun...



CHP Talas İçe Başkan Adayı Necaaddin Tekin

CHP Talas İlçe Örgütü olağan kongresi 22 Aralık 2019 Pazar günü “Mavi” liste adayı Necaaddin Tekin ve "Beyaz" Liste adayı Mustafa Karaca arasında gerçekleşecek.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-12-2019 11:37:09 Tarih: 13-12-2019 10:37

CHP Talas İçe Başkan Adayı Necaaddin Tekin

CHP Talas İlçe Mavi liste adayı Necaaddin Tekin 2019 Mart yerel seçimlerinde CHP Talas Belediye Başkan adayı olduğunu  belirterek, İttifaktan dolayı Talas Belediye Başkanlığı İyi Partiye verildi. O yüzden genel merkezce adaylıktan çekildim. Benim hedefim sadece ilçe başkanlığı değil 2024 Yerel seçimlerinde yeniden Talas Belediye başkanlığına aday olmak ve bunun için de İlçe başkanı ötesinde Belediye başkan adayı  olarak çalışmalarını yürüterek , yerelde ve genelde CHP'nin iktidarını sağlamak olacaktır" dedi.

 CHP Talas İlçe "Mavi" Liste Başkan adayı Necaaddin Tekin 30 Kasım da gerçekleştirilen mahalle delege seçimlerine değinerek şunları söyledi.

"Geçtiğimiz haftalarda kongre delege seçimlerimiz gerçekleştirdik. Delege seçimlerimiz demokratik bir ortamda saygın ve partimize yakışacak bir şekilde gerçekleşti.

22 Aralık 2019 pazar günü gerçekleşecek olan seçimde de demokrasi şölenimiz devam eder, kazasız, belasız bir şekilde atlatacağımıza inanıyorum. Bizim üyelerimiz, adaylarımız ve delegelerimizin yakışacağını yapacağından eminim. Sandıkta ve parti içerisinde yarış olur ama mücadele olmaz. Mücadele ve kavga parti dışında olur. Parti içerisinde yapılacak olan yarışta bayrak yarışıdır, Bu yarışta en üst noktaya kimler daha iyi götürecek iddiasında bulunarak geliyoruz. Dolayısıyla sandık kapandıktan sonra hepimiz bu partinin ailesiyiz. Arkadaşlarımız da görev isterse görev veririz bu şekilde devam eder. Sağlıklı bir seçim olduktan sonra her şey çok güzel olur” dedi.

Biz Talas ilçemizde  daha iyi nasıl yapabiliriz diye yola çıktık diyen Tekin sözlerini şöyle sürdürdü. "Kendimize böyle bir yol haritası belirledik.  Her alanda geniş bir şekilde örgütlenmesini, toplumun ihtiyaçları üzerinden siyaset yapmasını, diğer kitle örgütleriyle beraber rotayı belirlemesini, mücadeleyi ortaklaştırmasını hedefliyoruz. Gençlik ve Kadın Kollarımızla omuz omuza vererek  parti içerisinde daha çok üyenin örgütlü mücadeleye dahil edilmesi, daha çok insana sorumluluk verilmesi ve sorumluluğun paylaşılması, demokratik bir zeminin hazırlanması konusunda düşüncelerimiz var. Kimseyi ötekileştirmeden sen ben değil Biz olarak çalışacağız.Tabi ki seçim nedeniyle herkes bir takım hedefler güder. Biz bugüne kadar alışılagelmiş örgütlenme ve mücadele anlayışının dışında bunun üzerine yeni ve çok şey koyabileceğimize inandığımız için aday olduk. Benimle beraber aday olan Sayın Mustafa Karaca  ile demokratik bir yarış içerisindeyiz. Parti içi demokrasiye saygı göstererek kırmadan, dökmeden bu seçimde ki yarışı barışçıl bir ortamda sonuna kadar götürmeyi hedefliyoruz. 

Ben Mustafa Karaca  beye de başarılar dilerim. Bu kongre sonucunda kim çıkarsa çıksın, önümüzde çetin bir mücadele dönemi var. AKP hükümetinin ülkede yarattığı kötü bir durum var. Buna karşı daha güçlü bir mücadeleyi örgütlemeyi hedefimize koymamız lazım” dedi.

 




Editör: Mehmet Pekbaş




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI