gaziantep escort
Bugun...



AYASOFYA'YA GİTMEK İSTEYENLER KADIN MAKİNİSTE SALDIRDI.

Ayasofya'da cuma namazına gitmek isteyen bir grup, Valilik kararı ile metro seferleri durdurulunca kadın makiniste saldırdı

facebook-paylas
Tarih: 25-07-2020 10:30

AYASOFYA'YA GİTMEK İSTEYENLER KADIN MAKİNİSTE SALDIRDI.

Ayasofya’da cuma namazına gitmek isteyen bir grup, metro seferlerinin Valilik kararıyla durdurulması üzerine kadın makiniste saldırdı. Saldırının görüntüleri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından paylaşıldı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Ayasofya çevresindeki namaz kılma alanlarının dolduğunu, bu nedenle insan girişlerinin durdurulduğunu duyurdu ve metro seferleri Valilik kararıyla iptal edildi.

Kadın makiniste saldırı görüntülerini paylaşan Ekrem İmamoğlu “Ayasofya-i Kebir Camii çevresindeki yoğunluğun izdihama dönüşmemesi için Valilikçe alınan sefer durdurma kararını uygulayan kadın makinistimize yönelik saldırı düşündürücü ve üzücüdür. Bu olaya rağmen görevine devam eden çalışanımızı tebrik ediyorum, konunun takipçisi olacağız.” notunu ekledi. CHP Esenler İlçe Başkanı Bülent Ütebay da, saldırının görüntülerini “İstanbul valiliği nin emri ile durdurulan metro seferleri sonrasında kadın makinistde saldıran insanlıktan nasiplenmemiş güruh…” mesajıyla paylaştı.




Editör: Mehmet Pekbaş




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI