gaziantep escort
Bugun...



Güldal Akşit son yolculuğuna uğurlandı

Eski bakanlardan Akşit için ilk tören, TBMM’de düzenlendi. Koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede dün vefat eden eski Turizm Bakanı ve Devlet Bakanı Güldal Akşit (61) için ilk tören Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) düzenlendi.

facebook-paylas
Tarih: 04-12-2021 15:00

Güldal Akşit son yolculuğuna uğurlandı

Koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede dün vefat eden eski Turizm Bakanı ve Devlet Bakanı Güldal Akşit (61) için ilk tören Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) düzenlendi. 

TBMM Şeref Kapısı merdivenleri önündeki törene, Akşit'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti TBMM Grup Başkanı İsmet Yılmaz, eski meclis başkanları ve eski bakanlar ile eski ve yeni milletvekilleri katıldı.

Törende Akşit'in biyografisi okundu. Saygı duruşunun ardından Akşit için dua edildi. Tören sonrasında Akşit'in yakınları taziyeleri kabul etti.

TBMM'deki törenin ardından Akşit için Kocatepe Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Ankara Valisi Vasip Şahin, milletvekilleri, eski meclis başkanları, Güldal Akşit’in ailesi ve yakınları katıldı.

Akşit'in cenazesi , kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi. 




Kaynak: ajansbizim

Editör: Mehmet Pekbaş




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI