gaziantep escort
Bugun...


ÇİDER KAYSERİ DE TOPLANTI YAPTI
Tarih: 09-01-2020 17:35:39 Güncelleme: 09-01-2020 17:35:39 + -


Kayseri'de, Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği (ÇİDER) tarafından bebek sahibi olmak isteyen anne babalara kısırlık, tüp bebek tedavileri ve yeni gelişmeler konulu toplantı yapıldı.

facebook-paylas
Tarih: 09-01-2020 17:35

ÇİDER KAYSERİ DE TOPLANTI YAPTI

Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği (ÇİDER) tarafından bebek sahibi olmak isteyen anne ve babalara kısırlık, tüp bebek tedavileri ve yeni gelişmeler konulu toplantı yapıldı.

Kayseri Kadir Has Kültür Merkezindeki toplantıda, Op. Dr. Özge İdem Karadağ ve Op. Dr. Çağlar Yazıcıoğlu, tüp bebek tedavileri ve yeni gelişmeleri anlattı.

Op.DR. Özge İdem Karadağ, bebek sahibi olmak isteyen kişileri bilgilendirmeyi amaçladıklarını belirterek bu konuda uzman kişilerden bilgi alınması gerektiğinin altını çizdi,

Karadağ"Yanlış bilgilendirmeler hastalarımız için hayal kırıklığına sebep oluyor. Umutları tükeniyor. Mümkün olduğu kadar bizlere ulaşmaları ve doğru bilgi edinmelerini istiyoruz. İnternet üzerinden araştırma yapan hastalarımız yanlış bilgilere maruz kalıyor. Hastalarımızın umutsuz olmalarını istemiyoruz. Umutlu olsunlar, bizlere güvensinler ve sonuna kadar devam etsinler." dedi.

Toplantıda  tüp bebek tedavilerinin dışında kaliteli yumurta ve sperm elde ederek doğurganlığı artırma konusunda beslenmenin önemi ve doğurganlığı artıran vitaminlerin neler olduğu da anlatıldı.

 

ÇİDER Başkanı Aliye Sibel Tuzcu da çocuk sahibi olmak isteyenlere destek verdiklerini belirterek, bu alanda yaşanan sorunlardan kurtulma yollarını anlattı.




Editör: Mehmet Pekbaş



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI