gaziantep escort
Bugun...



SULTANGAZİ'DE AKIL ALMAZ SİLAHLI SALDIRI


facebook-paylas
Güncelleme: 16-01-2018 10:07:00 Tarih: 16-01-2018 10:06


Dün akşam saatlerinde Sultangazi ilçesine bağlı Gazi Mahallesi'nde seyir halinde hareket eden bir araca silahlı saldırı düzenlendi. Aracın içerisinde bulunan "CELİL YÜKSEK" (22) isimli şahıs şans eseri yara almadan olaydan kurtuldu.
Saldırıyı düzenleyen şahısların yüzlerinde maske bulunmaması dikkat çekti haber muhabiri yaptığı araştırmalar sonucunda Celil Yüksek'in savunduğu ve desteklediği siyasi parti yüzünden bir çok kez ağır tehditler ile karşı karşıya kaldığı çevre sakinleri tarafından öğrenildi.

İSMİNİ VERMEK İSTEMEYEN GÖRGÜ TANIĞI :
"Saldırıya uğrayan çocuğu uzaktan da olsa tanıyorum ismini çok duydum Gazi olaylarını anma sırasında bir çok kez devlet görevlileri tarafından polis arabasının arkasında darp edildiğine şahit oldum. Böyle bir olayın olmasına oldukça üzgünüm, sonuçta mahallemizin insanı. Olay yerine gelen emniyet mensuplarının hiçbir araştırma yapmadıklarını gördüm boş mermi kovanlarını eldivensiz bir şekilde topladığına şahit oldum memur beye sordum neden eldivensiz topluyorsunuz diye bana verdiği cevap 'sen kim oluyorsun da benim işime karışıyorsun?' şeklinde oldu." Açıklamasında bulundu .
silahli saldiri
Kaynak: ensonhaber.com






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER OTOMOBİL Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI