gaziantep escort
Bugun...



TDP KAYSERİ 1.OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

Türkiye Değişim Partisi Kayseri İl Başkanlığına daha önce ataması yapılan Ramazan UÇ, 1. Olağan Genel Kurulunu görkemli bir şekilde yaparak resmi olarak İl Başkanlığına seçildi

facebook-paylas
Güncelleme: 17-07-2021 15:50:00 Tarih: 17-07-2021 15:39

TDP KAYSERİ 1.OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

Türkiye Değişim Partisi Kayseri İl Başkanlığına daha önce ataması yapılan Ramazan UÇ, 1. Olağan Genel Kurulunu görkemli bir şekilde yaparak resmi olarak İl Başkanlığına seçildi. İl binasında yapılan TDP (Türkiye Değişim Partisi) Kayseri  İl Kongresine  ilçe Başkanları, Gençlik ve Kadın kolları ile TDP üyeleri katılım sağladı.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül de Kayseri İl Olağan Kuruluna Görüntülü olarak bağlandı. "İktidarın yorgun, muhalefet partilerinin de yetersiz olduğunu dile getiren Sarıgül  “Ezileni, yorulanı, çaresizi görüyoruz, çare TDP’dir. Biz vatan ve bayrak aşkı ile geliyoruz. Biz umut için, bereket için geliyoruz. Bugün çok mutluyum, sizlerin heyecanını görüyorum, sizlerle gurur duyuyorum. Kardeşlerim doğruları söylediğimiz için buradayız, bildiğimiz yoldan şaşmadığımız için buradayız, ’adalet ve demokrasi’ dediğimiz için buradayız. Vatan sevgisiyle bir büyük demokrasi mücadelesi için yola çıktık ,Sevgili kardeşlerim il ve ilçe kongrelerimizi bitmek üzere yepyeni bir dönem var önümüzde, yeni bir canlanma, yeni bir uyanış ve değişim dönemi geliyor. TDP; sorun değil, çözüm üreten parti olacak. Yurttaşlarımızı ülkemizin yönetimine ortak edeceğiz” şeklinde konuştu.
Sarıgül, konuşmasının ardından seçime giren mevcut başkan ve başkan adayı Ramazan Uç ve ekibini tebrik etti. 

“TÜRKİYE DEĞİŞECEK, KAYSERİ DEĞİŞECEK”
TDP İl Kongresi sonrası konuşan İl Başkanı Ramazan Uç, da Türkiye ile birlikte Kayseri'nin de hızla değişip, hak ettiği yere geleceğini söyledi. Başkan Uç; “Kayseri siyasetine yeni bir heyecan ve güven getireceğiz. Vaat değil, söz veriyoruz. Halkımızın huzuru, refahı, mutluluğu, adaleti, özgürlüğü ve ekonomik anlamda rahatlaması için Türkiye Değişim Partisi diyoruz. Güçlü ve kararlı bir yönetimle hizmette sınır tanımayacağız.” dedi.
 

YÖNETİM KURULU LİSTESİ
Ramazan Uç, İbrahim Özdemir, Hidayet Dönmez,Zafer Velioğlu,Mehmet Turan,Betül Uç,Adem Çelik, Gülbahar Sarıoğlu,Volkan Agçakaya, MetinÜnal, Dursun Demirezen, Derya Açmaz, Emel Arslan, Yusuf Ürküt, Mehtap Türkmen, Metin Özer

Bir 1 kişi ve iç mekan görseli olabilir

Bir 1 kişi ve iç mekan görseli olabilir

Bir 1 kişi ve iç mekan görseli olabilir

 




Editör: Mehmet Pekbaş




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI