gaziantep escort
Bugun...



'Tematik Denetim Planı' kapsamında Sıkı Denetim Yapılacak

İçişleri Bakanlığı: 'Tematik Denetim Planı' kapsamında, yarın ülke genelinde restoran, lokanta, kafeterya gibi yeme içme yerleri ile kahvehane, kıraathane gibi umuma açık yerler denetlenecek.

facebook-paylas
Tarih: 05-03-2021 21:08

'Tematik Denetim Planı' kapsamında Sıkı Denetim Yapılacak

İçişleri Bakanlığı 81 valiliğe genelge gönderdi. Genelge kapsamında  valilerin yönetim ve koordinasyonunda ülke genelinde yarın kapsamlı korona virüs denetimi yapılacak

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada: 'Tematik Denetim Planı' kapsamında, yarın ülke genelinde restoran, lokanta, kafeterya gibi yeme içme yerleri ile kahvehane, kıraathane gibi umuma açık yerler denetlenecek. denildi.

Valilerin yönetim ve koordinasyonunda ülke genelinde yarın kapsamlı korona virüs denetimi yapılacak. Denetimlerde temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra her bir iş kolu için alınan önlemlere tek tek bakılacak. Alışveriş merkezleri, pazar yerleri, sosyete pazarları, lokanta, kafe, restoran, çay bahçesi, düğün ve nikah yapılan yerler, berber, kuaför, güzellik merkezleri, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, ticari taksiler, taksi durakları, park, piknik alanları, halı sahalar, bilardo salonları ve bilumum yaşam alanları kontol edilecek.




Editör: MEHMET PEKBAŞ




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI