gaziantep escort
Bugun...



Tüm Türkiye de olduğu gibi Kayseri de de Corona denetimi yapıldı.

İçişleri Bakanlığının Türkiye genelinde "Sağlık İçin, Hepimiz İçin” sloganı ile başlattığı korona virüs denetimi Kayseri ve ilçelerinde de de yapıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 06-08-2020 19:17:04 Tarih: 06-08-2020 18:29

Tüm Türkiye de olduğu gibi Kayseri de de Corona denetimi yapıldı.

İçişleri Bakanlığının Türkiye genelinde "Sağlık İçin, Hepimiz İçin” sloganı ile başlattığı korona
virüs denetimi Kayseri ve ilçelerinde de de yapıldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ile gönderilen genelge kapsamında Vali, Kaymakamlar ve  başkanlar  vatandaşlarla görüştü,

Vali Şehmus Günaydın  Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ile  birlikte İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ile gönderilen genelge kapsamında kent merkezindeki önlemleri yerinde gördü, vatandaşlara “Pandemi mücadelesinde hassasiyet” çağrısında bulundu. 

Vali ve Başkan'dan

Valiler, kaymakamlar, belediye başkanları, esnaf ve ticaret odaları, kurum müdürleri, kolluk kuvvetleri ve zabıta ekiplerinin sahaya indiği denetimlerde, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cavit Özbek ile birlikte ilçe genelinde incelemelerde bulundu.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez ile birlikte ilçe genelinde koronavirüs salgınına karşı alınan önlemlere uyum denetimi gerçekleştirdi

İçişleri Bakanlığı'nın, 81 il valiliğine "Korona virüs Denetimleri" konulu genelge göndermesi üzerine Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu ve Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan ile bir alışveriş merkezinde Kovid-19 tedbirleri denetimi gerçekleştirerek, uyulması gerekenleri hatırlattı.

 

 




Editör: Mehmet Pekbaş




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI