gaziantep escort
Bugun...


CHP de Necaatdin Tekin Seçim Ofisi açtı
Tarih: 22-11-2019 14:48:45 Güncelleme: 22-11-2019 17:21:45 + -


Cumhuriyet Halk Partisi’nde Talas ilçe kongresine kısa süre kala adaylarda saha çalışmasını arttırdı. Talas İlçe başkan adaylarından Necaatdin Tekin seçim ofisi açtı.

facebook-paylas
Tarih: 22-11-2019 14:48

CHP de Necaatdin Tekin Seçim Ofisi açtı

Seçim ofisinde kendisi ile konuştuğumuz CHP Talas İlçe Başkan Adayı NecaatdinTekin, "Kimseyi ötekileştirmeden, birleştirici olmak için, partimizi yerel de ve genelde iktidara taşıyacak kadroyu oluşturmak için CHP Talas İlçe Başkanlığı görevine talibim." dedi.

"Toplumun her kesiminin söz sahibi olacağı halkın iktidarını kurmak için ciddi bir yol ayrımındayız, bizler geçmişte yaşanan hatalardan ve eksiklerden ders çıkarıp yola devam edeceğiz. Talas halkının sorunlarını dertlerini anlayarak çözüm odaklı politikalar geliştirerek Talas belediye meclis üyelerimizle çözüm yoluna gideceğiz.

Parti içinde birlik beraberliği sağlayarak sen ben değil "Biz" odaklı olarak kimseyi ötekileştirmeden Kuvay-ı Milliye ruhu ile partimizi ve gönüldaşlarımızı bir araya getirerek, halkça düzenin kurulmasına öncülük ederek , barışın, adaletin, kardeşliğin ve umudun yaşaması için mücadele edeceğim.

Kuvayi Milliye ruhu ile partimizin, halkın partisi kimliğini ön plana çıkararak, halkın sorunlarına projeler üreterek dokunacağız.

Kadın ve Gençlik kollarımızı ön plana çıkartarak onlarla birlikte sorunlara eğilerek çözümünü sağlamaya çalışacağız.

Yoldaşlığın çok önemli bir hale geldiği, Beraberliğin ve birleşmenin, bütünleşmenin lafta değil meydanlarda, sokaklarda olması gerektiği zamanlardır bu günler" ifadelerini kullandı. 

 




Editör: Mehmet Pekbaş



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI