gaziantep escort
Bugun...


EYT Kayseri Şubesi Açıldı
Tarih: 24-11-2019 18:42:08 Güncelleme: 24-11-2019 18:42:08 + -


Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği (EYT) Kayseri Şubesi düzenlenen törenle açıldı.

facebook-paylas
Tarih: 24-11-2019 18:42

EYT  Kayseri Şubesi Açıldı

Açılışa Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Genel başkanı Gönül Boran Özüpak, İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Samsun Bağımsız Milletvekili Erhan Uslu, İYİ parti Kayseri İl başkanı Süleyman Bozkurt, Saadet partisi genel başkan yardımcısı Mahmut Arıkan, EYT Kayseri dernek başkanı İsmail Yılmaztürk, EYT yönetim kurulu üyesi Ishak Kattaş  EYT Eskişehir şubesi ve Erken emeklilikte yaşa takılanlar Kayseri'liler  katıldı.

EYT Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, da Üç kişiyle başlayan haklı mücadelemiz erken emeklilik anayasada mahrum kaldı, Emeklilik hakkımızı söke söke alırız. Sizler birilikte olup işte bu yürekli desteğiniz adaleti getirecektir. 

Bu davadan ölmek var dönmek yok. EYT Edirne den Karsa her yerde ses getiren haklı davamız siyasi çevreler bile destek vermekteler katılımızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.” dedi. 

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan da yaptığı konuşmada "Sayın Cumhurbaşkanı bu yasa kesinlikle çıkmayacak diyorsa ki, bu yasa kesinlikle çıkacaktır"dedi

Görüntünün olası içeriği: 13 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, takım elbise ve açık hava

 




Editör: Mehmet Pekbaş



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI