gaziantep escort
Bugun...


Mehmet Pekbaş

facebook-paylas
CHP de Selam Bile Esirgeniyor!
Tarih: 26-11-2019 10:33:00 Güncelleme: 21-02-2020 22:59:00


CHP de Kongre süreci başladı. Kocasinan ve Melikgazi ilçe delege seçimlerini izledim.

CHP de Milletvekili adayı olmuş bir partilinin haklı serzenişi aklıma geldi bir anda "Parti de en yakın arkadaşım dediklerim bile benden uzaklaştı, siyaset sanırım böyle birşey" demişti. Milletvekili adayımızın bu söylemine katılıyorum. Kongre sürecin de de benden kaçan kaçana

tafarım ya " Kayseri Taraf"  

İlçe başkanlığı seçimi süresince, adayların çoğu  partide birleştirici olduklarına dair söylemleriyle, mangalda kül bırakmıyorlar.

Ancak, gerçekte öyle mi acaba ?

Henüz seçim bile olmamışken, başkan adayı ve yandaşlarının, diğer aday ve yandaşlarından bir selamı ve kelamı esirgedikleri, bakışlarını  kaçırdıklarını görebilir. Tokalaşırken ellerindeki soğukluğu rahatlıkla hissedebilirsiniz.

Şimdiye kadar dost bildiğiniz arkadaşlarınız, eğer başka bir adayı destekliyorsa, diğer aday ve destekçilerinden  “ Beraber görünürsek ne derler diye, cüzzamlıdan kaçarmış gibi fellik fellik kaçıyor, birlikte görünmesinler diye de, iyot gibi uçuyor.

Oysa ki “ Çağdaş uygarlık düzeyinden başlayıp, birlik ve beraberlikten dem vurup, hala ayrımcılık yapanları duyun ama inanmayın!

Bu zihniyetl yapılacak olan İlçe başkanlığı seçimlerinden ne köy olur, ne kasaba, korkarım ki CHP ‘li  üyelerin ümitleri kalacak iki yıl sonra ki yaza.”





FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI