gaziantep escort
Bugun...


Mehmet Pekbaş

facebook-paylas
A101 MARKET, SEN NE BÜYÜKSÜN!
Tarih: 07-04-2020 17:35:00 Güncelleme: 07-04-2020 17:47:00


Türkiye de vatandaşı öpen öpene....

Bugün çarşıda alışveriş yaptım. Ama eksik olmuş. Eksik alışverişi tamamlamak için oturduğum yere 50 Metre mesafede ki A101 Markete gittim. 
İçeri girdim bir iki birşey almıştım ki Bir görevli bayan " Maskesiz Alışveriş yapamıyorsunuz Yasak dedi" Ben de Maske vermeniz gerekiyor o zaman dedim. Biz nereden alacağız siz maske alıp geleceksiniz dedi. Ben de Cumhurbaşkanı Erdoğan  Marketlerde ücretsiz müşterilere dağıtılacak dedi" dediğimde ise henüz gelmedi bir şıkayetiniz varsa karşıda karakol var gidin oraya şikayet edin dedi. Özgüvenine şaşırmıstım. Bende gayri ihtiyari Karakol yok taşındı dedim. Bize hergün geliyorlar dedi. Sonra anladım ki Fevziçakmak Zabıta Karakolundan sözediyor. 
Ben Karakol deyince Polis karakolunu düşünüp o Argıncık'a taşındı demiştim.

Bende görevlinin isteğine uyup Fevziçakmak zabıta karakolunun yolunu tuttum. Sivil  bir görevli vardı. Bir arkadaşı sordum, bilgi almak için o izinliymiş. Diğerleride pazar yerine maske dağıtmaya gitmişler. 
Neyse geldiler ,Personel şikayet et dedi, bende şikayet hakkımı kullanayım. ve Şikayetimi anlattım. Onlar da A101 Personelinin dediği gibi daha maske gelmemiştir, olmayan şeyi nasıl dağıtacaklar dedi. Akşam Cumurbaşkanı dediyse ki ertesi gün nasıl dağıtacaklar. Siz de hemen herşey olsun istiyorsunuz dedi. Bende koskoca A101 nasıl olmaz dedim.
Bende haklıyım daha düne kadar alışveriş yaptığım yerden alışveriş yapamıyordum. .
Masken yoksa açsın. Bugünlük idare edin, olmaz olamaz!
Maske oda yok. Bİz birşey yapamayız dediler,

Basın sektöründen falan söz edince ben, içerden bir maske getirdiler, buda görevli arkadaşın kendi maskesini getirdi dedi. Ben de almadım. Bir bardak çaylarını da içtim ,A101 den  alışveriş yapmam artık dedim Berat kandilerini kutladım zabıta karakolundan ayrıldım.. Daha önce de bir alışverişim de İndirim uygulamamışlar, fişi gösterdiğimde etiketi değiştirmeyi unutmuşuz, dünün etiketiydi o dediler. Kul hakkı yiyorsunuz böyle yaparak dediğimde bizde insanız unutuyoruz. İstemezseniz ki bir daha burdan alışveriş yapmazsınız demişsti, git karakola şikayet et diyen Türbanlı bayan. Öğrendim ki Fevziçakmak Mahallesi Yeşilırmak cad A 101 şube müdürüymüş .
Yani anladım ki A101 Personeli de biliyor ki şikayet edilecek makam ve mevki yok. İstediğin kadar şikayet et ceza uygulayacak makam yok! 
 Müsteriyi istediğin gibi davran A101 Kocaman! Büyük!
Karşısındaki Zabıta karakolu bile birşey yapamıyor, şikayet edeceksen ki başka makam ara diyor. 
A101 Kayseri Bölge Müdürlüğünün 0352.294 38 28 nolu telefonu aradım durumu anlatmak için ama bakan yok...
Daha sonra İstanbul Bölge Müdürlüğü 08508229900 yine ses yok...
Yani kısacası Türkiye de vatandaşı öpen öpene....





FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI