gaziantep escort
Bugun...


Mehmet Pekbaş

facebook-paylas
CHP BASIN DA DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK!
Tarih: 14-03-2020 23:14:00 Güncelleme: 15-03-2020 00:30:00


Söz de Basından sorumlu il başkan yardımcısı var ama kendisi yok!

Cumuriyet Halk Partisi Kayseri İl başkanlığı Kayseri de ana muhalefetin temsilcisi ama gelin görün ki bir basın yayın birimi yok. 
Söz de Basından sorumlu il başkan yardımcısı var ama kendisi yok!
Basına 14 Mart ile ilgili mesaj atılıyor. 
Değerli basın mensupları; Tıp Bayramı nedeniyle 14 Mart 2020 Cumartesi günü saat 13.30'da İl Sağlık Müdürlüğü önünde basın açıklamamız olacaktır. 
Dikkate alıyor ve CHP il başkanlığı binasına gidiyorum. İl başkanı ve Yöneticiler beni görüyor bir bardak da çaylarını içiyorum. Yönetim odası görevli yöneticiler dışında girilmesi yasaklanmış. Odaya sadece Sayman, İl sekreteri ve Örgütten sorumlu başkan yardımcıları girecekmiş. Saygı duyuyor ve salona geçiyorum.
Salonda Önceki Dönem ilçe başkanı ve bir önceki dönem il yöneticisi, Yeni seçilmiş bir ilçe başkanı ve CHP il parti eğitmenleri vardı. Güncel konular konuşuluyor. Bilişimden sorumlu il başkan yardımcısı da aramızda!
İl sağlık müdürlüğüne parti aracı ile mi yoksa toplu olarak yürünecek mi diye konuşuluyor. (Çevre il müdürlüğüne yürüyerek gidilmişti.)
Bir ara İlde çalışan kadın sekreter geliyor ve salonda bulunanları göz ucuyla sayıyor. Biz diyoruz ki herhalde parti aracıyla gidilecek. Beş dakika sonra bakıyoruz il yönetimi araca binmiş gidiyor.
Salon da bulunanlar biraz tepkililer ama partili oldukları için benim kadar tepki vermiyorlar.
Ben diyorum ki "Gidiyorsunuz bari nezaketen de olsa arkadaşlar basın açıklamasına gidiyoruz katılmak isteyen varsa gelsinler." Zaten salondakiler de Basın açıklaması için gelen kişiler. Eski yönetici ve ilçe başkanı oldukları için toplu olarak partiden geçeriz diye il baskanlığına gelen kisiler.
Benim kadar olmasada tepkililer. Aşağı iniyoruz ve kısır tartışma gidelim gitmeyelim. 10-15 dakika kalmış yetişiriz yetişmeyiz tartışması ve Partili Zekeriya Kurbanoğlu "Taraf sen geliyormusun" diyor ben hayır gelmem diyorum. Atım yok arabam yok.
Zekeriya Kurbanoğlu da aracına eski CHP Kocasinan İlçe başkanı ve bir önceki dönem il yöneticisi Abdullah Üçgül ve iki kişiyi daha alıp gidiyor.
8-10 kişi il binası önünde kalıyor. Yeni seçilmiş Özvatan İlçe Başkanı Zeynel Saraç da içlerin de.
Gidenlerin bazıları İl sağlık müdürlüğü önüne gidiyor ama kimse yok. Telefon açıyorlar Tabibler odası önündeyiz deniyor oraya geçiyorlar.
Buraya kadar da Normal diyelim.
Benim gibi Gidemeyenler için CHP il basından sorumlu baskan yardımcısı veya yetkili biri basına bir mail atıyor.Açıklama ile ilgili ne bir fotograf karesi var ne de bir fotograf.

Söz de basın olunca böyle oluyor...
Acemiler yeniler diyoruz ama İl başkanlığı için hayırlı olsuna gelen onca STK başkan ve kuruluşları varki hiçbirinin fotograflı basına servis edileni yok.
Sonra da basın suçlu. Yandaş basın bize yer vermiyor!
Senden gelmeyeni kimse haber olarak vermez. Bazı basın kuruluşları facebook hesabınızdan fotograf alıp haberleştiriyor ama siz kıymet bilmiyorsunuz.
Suçu basında değil kendinizde arayın CHP yönetimi. Başkalarına çamur atarak ve beni "Kuyuya taş atıp kenara çekliyorsun" diye suçlamayı bırakın artık.
Sosyal demokratız diyorsunuz ama  ne hatanızı kabul ediyorsunzu ne de eleştiriyi.
"Şimdi sosyal medya da ve yönetimde dedikodularla vurun Kayseri Taraf'a"
Bazı gazeteleri bizi eleştiriyor diye almıyorsunuz, yakında beni de almazsınız.
Beni de yasaklarsınınız artık!

 

 





FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI