gaziantep escort
Bugun...


Mehmet Pekbaş

facebook-paylas
CHP İl Başkanlığından....
Tarih: 08-04-2020 12:56:00 Güncelleme: 08-04-2020 13:17:00


CHP İl Başkanlığından....
CHP Kayseri İl Başkanlığı tarafından gönderilen bir basın açıklaması!
Geldiği yer belli ama kimin gönderdiği ve kimin açıklama yaptığı belli olmayan bir basın açıklaması.
Metnin altında ne imza var nede tarih!  İmza koyun dediğimde başkanı nasıl bulacağız da amza attıracağız diyorlar. Bende diyorum ki ıslak imza değil Basın açıklamasının altına kim açıklama yaptı ise onun adı soyadı ve ünvanı ve tabiki bir de tarih.
O kadar zormu Allahaşkına... Googleye sorun dilekçe örneği var yada hiç bilmiyorsanız Genel Merkezden gelen bülten ve genelgelere bakın ve örnek alın.
Yıllardır söylüyorum ama tınlayan yok. Eleştirince de sosyal medya da engel koyan sözde demokrat yöneticiler. Engelim kalkmıştı ama sanırım şimdide Basın listesinden çıkartmışlar.
Umrumda bile değil. Ben doğru bildiğim yolda yürümeye ve yapıcı eleştirilerime devam edeceğim. CHP sizden büyüktür. Siz bugun var yarın yoksunuz!
Sosyal medya da eleştiriyorum uyuyormusunuz sesiniz çıkmıyor diyorum, Basından sorumlu il başkan yardımcısı "Kayseri Taraf Evden çıkmıyoruz malum virüs, adres verelim mi kontrole gelin" diye yanıt veriyor. Oysa CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Tüm örgüte seslenerek İhtiyacı olanları belirleyin, sosyal yardım alıyorlarmı almıyorlar mı takipcisi oldun dedi.
Gel görün ki bizim yöneticiler Virüsten dolayı Sayın Cumhurbaşkanımızın sözünü tutup EVDE KAL'ıyorlar... Genel Başkanları EVDE TUT diyor ama onu dinlemiyorlar sanki! 
Evde oturarak Genel başkanın TAKİPCİSİ olun talimatınıda yerine getirmiyorlar.
Basın eleştirincede tü kaka oluyor.
Olumlu birşeyler yapın ki basın da sizleri göklere çıkartsın hakkınızı versin. Evde oturup kendi kendinize sosyal medya fonomeni olmak ve sözde telekonferans benzeri toplantı yapmak!
Ben eleştirdim ertesi gün CHP Kayseri il başkanlığından bir basın açıklaması...
Biz de varız! 
Bence yoksunuz... Göndediğiniz basın açıklamasının altında kimsenin olmadığı gibi. Gelen maillerde imza ve ünvan yazmıyorsa ki haberleştirmiyorum bilginize sayın yöneticiler.

Yeter artık küçük düşmeyin. Koskoca Anamuhalefet Partisisiniz! Liyakat liyakat liyakat....

Saygı ve Hürmetlerimle CHP İL Yönetimi





FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI