gaziantep escort
Bugun...


Mehmet Pekbaş

facebook-paylas
ÖZEL DÜNYAM HASTANESİ VE DR. A.VEDAT ÖNER
Tarih: 13-05-2020 21:56:00 Güncelleme: 14-05-2020 01:30:00


Hekim ve Sağlık Çalışanlarına sözde hakeret ertelemesiz üç yıl hapis olduğu Türkiye'de
Hastaya veya yakınına saygısızlık kaç yıl?
Bugün Özel Dünyam Hastanesine gittim. Gitme nedenim amcam bu hastanede anjiyo oldu.
Gecen Çarşamba rahatsızlanıyor ve ambulans ile Özel Dünyam hastanesine getiriliyor. Acil servis de muayene ediliyor ve Anjiyo gerekiyor deniyor. Sonrasında ekliyorlar. Sağlık güvenceniz var ama doktor için 500 TL ödemeniz gerekiyor deniliyor. Amcam da tamam ne gerekiyorsa yapıın diyor. Anjiyo oluyor, Çarşamba ve Persembe hastanede tutuyorlar. 
Cuma günü ise Mersin'den özel izinle gelen oğlu tarafından çıkartılıp Mersin'e götürülüyor.
Hasta taburcu bölümünden 3000 TL hesap çıkartılıyor. Amcamın oğlu kart veriyor ve üç parça 1000-1000-500 TL çekilior ve 500 TL de nakit alınıyor.
Buraya kadar normal diyelim. Gerçi karttan neden üç parça ayrı ayrı çekildi onu anlayamadım?
Acilden girilince hiçbir ödeme yapmayacaksınız diyen devlet büyüklerimiz bu duruma ne diyecek? Hani sağlık hizmetlerinde çığır açmıştık? Ecevit döneminde paralıydı biz parasız yaptık diyen devlet büyüklerimiz buna ne demeli?
Ön bilgilendirmeden sonra gelelim konumuza...
Amcam bana "Mehmet Bana 500 TL demişlerdi 3000 TL almışlar. Kafam karıştı bir öğren" diyor.
Ben de bir tanıdık vasıtasıyla Başhekim Yardımcısı Dr.Mehmet Dönmez'in yanına gidiyorum. Durumu anlatıyorum kibarca yardımcı olmaya çalışıyor. Ayrıntılı fatura istiyorum, Hasta Taburcu servisinden Hatice hanım size yardımcı olsun deniyor. Çıkıyorum o da nazikce eposta ile göndereceklerini iletiyor. Tam aşağı inerken Dr. Mehmet Dönmez ile karşılaşıyorum. Vedat bey üçüncü katta o neler yapıldığını daha iyi bilir gerekli bilgiyi alın dedi. Bende tesekkür edip yukarı çıktım.
Kapı açık selam verip içeri girdim.  Durumu ayaküstü anlatmaya başlamıştım ki "Oturunda anlatın" diye araya girdi. Sonra bana ben sizi ilk kez görüyorum. Oğluna anlattım, kızına anlattım diye çıkıştı. Ben ise iki kez geldiğimi ve saat 15:00 sonrası olduğu için almadıklarını aktardım. "Amcamın kafasında soru işaretleri var bana 500 deyip neden 3000 TL aldılar" diyor dediğimde tepkisi "Amcanıza stend taktık, takmadımı diyor. CD verdim Mersin de gitsin bir doktora göstersin" diye agresif bir şekilde cevap verdi. Hayırdır neden sinirlisiniz ben durumu anlamaya çalışıyorum dediğim"  ise yine kızına oğluna anlattığını yineledi. Dinleme nezaketi bile göstermeyen doktor Sanki danışma ücreti vermedim diye tepkili bir arabulucu gibiydi.
Bir soru daha sormak istediğimde ise  niyetli olduğunu belirterek "çıkarmısınız burdan"diye tabiri caizse kibarca beni kovdu. İlk girdiğimden beri nerdeyse sürekli sinirli olan doktor "Niyetliyim" dediğinde  ben de çıkarken Allah Kabul etsin demiştim. 
Çok Pişman oldum, içimde kalmasın .Buradan Dr. A.Vedat Öner' e diyorum ki "Orucunu benim için tutmuyorsun, dayanamıyorsan yiyeceksin.
 Kul hakkına inanıyorsan ki sana hakkımı helal etmiyorum. Tuttuğun oruç sana zehir zıkkım olsun..
Yeni yasa ile korunan hekimler böyle ise vay hasta ve yakınlarının haline diyorum.
Peşini bırakmayacağım, Cimer, Sağlık il Mdürlüğü, Sgk İl Müdürlüğü şikayetimizi yapacağız sayın Niyetli Dr. A.Vedat Öner.
İyi Niyetlimisin Kötü Niyetli mi göreceğiz.

DipNot:
(Bu arada ben de niyetliyim ve elime belime dilime hakim oldum. Ramazan Dolayısıyla Usluplu yazdım, yoksa onun tavrı ile cevap vermesini de bilirim. )





FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI