gaziantep escort
Bugun...


Üstün Tuncer

facebook-paylas
TSYD MÜZESİ’NDE BİR KAYSERİLİ….
Tarih: 13-01-2023 17:26:00 Güncelleme: 13-01-2023 17:26:00


Bu isimleri tanıyorsunuz..
Halit KIVANÇ, Altan ERBULAK, Bedri KORAMAN, Cafer ZORLU, Coşkun ÖZARI, Erdoğan ARIPINAR,
Devrim SAĞIROĞLU, Güven TANER, İslam ÇUPİ, Namık SEVİK, Necati BİLGİÇ, Turgay ŞEREN, Togay BAYATLI, Necati KARAKAYA, Necmi TANYOLAÇ, İsmet TONGO, Kahraman BAPÇUM, Kazım KANAT, Korkut GÖZE, Şükrü GÜLESİN, Taki DOĞAN, Turgut KOLOĞLUGİL, Cengiz TOKGÖZ, Hayati TELGEREN,
Doğan KOLOĞLU, Ender ASMAN, Eyüp KARADAYI, İlker ATEŞ, İlyas NAMOĞLU, Ali Sami ALKIŞ, Oğuz TONGSİR, Orhan AYHAN, Orhan KAYNAR, Ziya ŞENGÜL, Aybars HÜNALP, Nezih ALKIŞ, Samim VAR, Sanlı SARIALİOĞLU, Rıdvan YELEKÇİ, Yaşar SAYGI,
Hepsi, Türk Basını ve spor dünyamızın çok ama çok önemli isimleri. Her isim bir marka. Hepsi Türk Basını’na, spor gazeteciliğine büyük emekleri geçmiş, onlarca genç gazeteci yetiştirmiş, hepsi birer usta, duayen, kalemleri ile Türk Basını ve Türk Sporu’na imzalarını atmış, damgalarını vurmuş isimler.
Bu isimleri sonsuza kadar yaşatmak ve ölümsüzleştirmek amacıyla Türkiye Spor Yazarları Derneği, çok önemli bir hizmete imza attı.
Başkan Oğuz Tongsir, TSYD’nin Levent Tesisleri’nde Türkiye’nin ilk Spor Yazarları Müzesi, “TSYD MÜZESİ”ni kurdu. Başkan Oğuz Tongsir, önemli bir konuyu, önemli bir projeyi gündeme taşıdı. Bir derneğin yapabileceği en önemli hizmeti gerçekleştirme başarısını gösterdi. Artık, TSYD’nin ve Türk Spor Yazarları’nın bir “Müzesi” var.
Bu muhteşem proje’nin mütevazi bir köşesinde, ölümsüz isimlerin arasında benim için de bir köşe ayıran saygıdeğer Başkan Oğuz Tongsir’e, TSYD’nin saygıdeğer emekçilerine, bu projeye destek ve katkı sağlayan herkese sonsuz teşekkür ediyorum.
TSYD Üyesi olmaktan ve aynı çatı altında tüm bu saygıdeğer isimlerle birlikte olmaktan bir kez daha onur duydum,mutlu oldum, gururlandım.
TSYD Müzesi’nde kimler var kimler?
Ahmet ÇİTOĞLU, Ahmet ESER, Ali Şirin GÜLTEKİN, Altan TANMAN, Atılay KAYALAOĞLU, Bülent ULUKAN, Celal DEMİRBİLEK, Cem ŞENGÜL, Davut AKTAŞ, Düşvar İYİİŞ, Enver BAĞLARBAŞI,Erdoğan SUNGUR, Erdoğan ŞENAY, Ergüder TIRNOVA, Gürkan ERTAÇ, Halit DERİNGÖR, Harun PARTANER, Hasan TANKAYA, Hilmi TÜRKAY, Hüseyin BÜYÜKKIRCAL, İhsan BİRİCİK, İhsan ÖKSÜZ, İsmet GÜMÜŞDERE, Kemal ÇAĞLAYAN, Kenan ŞENGÜL, Mahmut KÜÇÜK, Mehmet ARSLAN, Mehmet ÇATAY, Mehmet LUMA, Mesut YAVUZ, Naci KARAMAN, Nurhan AYDIN, Orhan YILDIRIM, Ömer GÜNER, Ömer KIRKPINAR, Raşit YAKALI, Ruşen GÜVEN, Şevket UYGUN, Taylan UYGUR, Turgay BEŞYILDIZ, Turgay VARDAR, Uğur YILDIRIM, Üstün TUNCER, Vala SOMALI, Yalçın TOKER, Yılmaz CANEL, Yılmaz COŞKUN, Yusuf DURSUN, Yücel TELÖREN, Ziya IŞIK ÜSTÜN,
Teşekkürler TSYD,
Teşekkürler Başkan Oğuz Tongsir,
Teşekkürler Yönetim Kurulu Üyelerim Nuri Ali Emre, Recep Çınar, Murat Taşkın, Tunç Kayacı, Suavi Yardımoğlu, Bahri Havadır, Aygün Özipek, Gökhan Akengin, Hilmi Türkay, Kemal Çağlayan, Mustafa Karagöl, Yusuf Dursun, Rafet Topçu, Ahmet Fisunoğlu.. Teşekkürler..
Bir 8 kişi görseli olabilir




FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI