gaziantep escort
Bugun...



CUMHURİYET BAYRAMI DOLAYISIYLA KUTLAMA MESAJI YAYIMLADILAR

Kayseri Valisi Sehmus Günaydın başta olmak üzere, Belediye başkanları, Siyasi Parti İl Başkanları, STK'lar ve kurumlar Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladılar.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-10-2021 11:14:43 Tarih: 29-10-2021 10:00

CUMHURİYET BAYRAMI DOLAYISIYLA KUTLAMA MESAJI YAYIMLADILAR

Vali Şehmus Günaydın’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Şehmus GÜNAYDIN

Tarihte nice zaferlere imza atan kahraman ecdadımızın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde çok büyük fedakârlıklarla kazanmış olduğu İstiklal Savaşımız sonucunda sahip olduğumuz Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Yıldönümünü kutlamanın haklı gururunu ve coşkusunu yaşıyoruz. 

Şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan Cennet Vatanımıza sahip çıkmak, Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak hepimizin görevi ve ortak sorumluluğudur.

Şanlı tarihimizin her döneminde imkânsızı başararak, destanlar yazan kahraman ecdadımızdan aldığımız güç ve ilhamla bağımsızlık ruhumuzu her zaman canlı tutarak, kutlu yürüyüşümüzü sürdürmek için daha çok çalışacağız, daha çok gayret göstereceğiz. 

Bu gün eğitimden sağlığa, insan haklarından sanayileşmeye, demokratikleşmeden ekonomiye kadar her alanda önemli çalışmalar ve gelişmeler gerçekleştirmiş olan ülkemiz köklü, büyük ve güçlü devlet olarak pek çok ülkeye örnek olmuş, örnek olmaya devam etmektedir. 

Aynı kararlılıkla yolumuza devam ederek, geleceğimizi öğrenci, akademisyen, işçi, memur, esnaf, tüccar, çiftçi, sanayici, kamu sektörü, sivil toplum kuruluşları kısacası Cumhuruyla birlikte inşa ederek daha büyük başarılara hep birlikte imza atacağız.

Birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizi müreffeh yarınlara taşımak için Kayseri olarak daha çok çalışıyoruz, daha çok üretiyoruz. Bu destekleri ve gayretleri için Kayserili hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Aziz Milletimizin ve Kayserili hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu cennet vatanın ilelebet yaşatılması uğruna canlarını feda eden bütün şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyor, hayatta olan kahraman gazilerimize de sağlık ve huzurlu bir ömür diliyorum.
 
BÜYÜKKILIÇ: “CUMHURİYETİMİZİ 100. YILINA ÇOK DAHA GÜÇLÜ TAŞIYACAĞIZ”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,  yorgun ve fakir düşmüş bir milletin vatanını sahiplenerek, küllerinden yeniden doğduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin 98. yılını kutladı. Büyükkılıç, “Cumhuriyetimizi yaklaşan 100. yılına çok daha güçlü, çok daha müreffeh bir şekilde taşıyacağız” dedi.

Başkan Büyükkılıç, tüm yurtta olduğu gibi, Kayseri’de de coşkuyla, gururla kutlanacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajında, “Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Cumhuriyet bedava kazanılmış değildir. Bunu elde etmek için kan döktük. Her tarafta kırmızı kanımızı akıttık’ dediği gibi, Cumhuriyet kolay kazanılmadı. Cumhuriyet, Türkiye’yi talana giren, dört bir yandan kuşatmış düşmanlara karşı savaşan, zedelenmiş, yorgun ve fakir düşmüş bir milletin vatanını sahiplenerek, geleceğini yeniden kurmasıdır” dedi.

100. yılına yaklaşan Cumhuriyetimizin ilelebet payidar kalması için mücadeleye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Bir asırlık şanlı geçmişe sahip bu necip millet, bağımsızlık ve özgürlük mücadelesini en başından en sonuna kadar kendi büyük mücadelesi ve hür iradesi ile kazanmıştır. Yediden yetmişe millet ve devlet olarak bizler de varlığımızı ve geleceğimizi korumak için mücadeleye devam edeceğiz. Birlik, beraberlik ve dayanışmamızı hiçbir şekilde bozmadan, tüm dünyaya her alanda Türk’ün gücünü göstermeye devam edeceğiz. Cumhuriyetimizi yaklaşan 100. yılına çok daha güçlü, çok daha müreffeh bir şekilde taşıyacağız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

Büyükkılıç, mesajını, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 98. yılını gururla, onurla kutluyor, canları pahasına vatanlarını savunarak bu cennet vatanı bize armağan eden, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, kahraman ecdadımızı ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun” diye sonlandırdı.

KTO BAŞKANI GÜLSOY'DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Gülsoy mesajında; “Milletimizin ortak eseri olan Cumhuriyetimize sahip çıkmak, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmak, mücadele etmek, gerektiğinde fedakarlıkta bulunmak, hepimizin müşterek vazifesidir.” dedi.

29 Ekim'in Türk milletinin istiklal mücadelesinin Cumhuriyetle taçlandığı ve egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun dünyaya ilan edildiği bir tarih olduğunu vurgulayan Gülsoy; Türkiye'nin bulunduğu coğrafya üzerindeki tehditlerin ve yaşadığı tüm olumsuzlukların ancak birlik ve beraberlikle yok edilebileceğinin altını çizdi.

Başkan Gülsoy, mesajına şöyle devam etti:

“Her türlü zorluk ve yokluğa rağmen imkansızlıklar içerisinde dahi bağımsızlık ruhundan asla taviz vermemiş olan yüce milletimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde sayısız destana imza atmış, bu cennet vatanı bizlere emanet etmiştir. Cumhuriyet, her türlü zorluk ve yokluğa rağmen yüce Türk milletinin ortaya koyduğu birlik, beraberlik, inanç ve cesaret neticesinde elde edilen en büyük eserdir. Milletimizin ortak eseri olan Cumhuriyetimize sahip çıkmak, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmak, mücadele etmek, gerektiğinde fedakarlıkta bulunmak, hepimizin müşterek vazifesidir. Demokrasimizin daha da güçlendiği bir dönemde, Cumhuriyetimizin 98. yılını idrak etmekten büyük bir mutluluğu milletçe yaşamaktayız. Çok ağır bedeller ödenerek kazanılmış olan istiklal mücadelesinden sonra Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘En büyük eserim’ dediği Cumhuriyet’in kurulması, hiç şüphesiz, geleceğimizin en büyük güvencesidir. Başta geleceğimizin teminatı gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın bugünlere nasıl gelindiğini unutmayarak muasır medeniyet seviyesine ulaşması için çaba göstermesi kutsal bir görevdir. “

Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet payidar kılmak için çalışmaları sürdüreceklerini aktaran Gülsoy, “Sahip olduğumuz her şeyi Cumhuriyet’e borçluyuz. Dün olduğu gibi bugün yine aynı azim ve kararlılıkla milletimizin ortak eseri olan Cumhuriyetimize sahip çıkıyor, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışıyoruz. Bu duygularla Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum." ifadelerini kullandı.

 

İYİ PARTİ İL BAŞKANI SEBATİ ATAMAN'IN CUMHURİYET BAYRAM MESAJI

Günlerden 29 Ekim…Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da yaktığı bağımsızlık kıvılcımının, yurdun dört bir yanında alevlenerek Cumhuriyet ile taçlandığı gündür bu gün.

Bu gün şüphesiz Ulu Önderimizin vatan müdafaası uğruna askeri ve siyasi alanlarda gösterdiği üstün bir başarının neticesidir. Bu netice ile yokluğun, kıtlığın ve yıkılmışlığın eşiğinde olan bir ulusu; kararlılıkla, azimle ve inançla yok olmuşluktan kurtarıp, muasır medeniyetler seviyesine ulaştırma iradesini tüm dünyaya göstermiştir. Gösterilen bu iradenin en önemli sonucu ise Cumhuriyettir.

Milletimizin tarihindeki en önemli başarılarından biri olan Cumhuriyet, her yönüyle tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi olmuş, getirdiği yenilikler ile bilime, akılcılığa, demokrasiye ve özgür düşünceye dayalı modern Türkiye’nin mayasını oluşturmuştur.

Ulu Önderimizin açmış olduğu bu yolda bizlere verdiği ‘’Muasır medeniyetlere ulaşma’’ amacını muhafaza ederek bu büyük mirası gelecek nesillerimize bırakmayı amaç ediniyoruz. 

Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatan müdafaasında üstün başarılar gösteren kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi, rahmetle, minnetle ve şükranla anıyor;  yüce Türk milletinin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum

KAYSO Başkanı Büyüksimitci’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Cumhuriyetimizin 98. yıldönümü nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak sanayicilerin ve tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyet, her türlü imkansızlığa rağmen çok ağır bedeller ödenerek, milletimizin birlik ve bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz verilmeyeceğinin ifadesidir. Cumhuriyet ile Türk milleti hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur. Cumhuriyetimizin 98. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürüme kararlılığıyla daha büyük mesafeler alacağımıza inanıyorum.

Ekonomik olarak en güçlü ülkeler arasında yerimizi almak için daha çok üretmek, zenginleşmek ve gelişmek zorunda olduğumuz açıktır. Gazi Mustafa Kemal’in hedeflediği, muasır medeniyet seviyesine ulaşmak için, iş dünyası olarak bizlere düşen de yeni yatırımlarla, üretimle ve ihracatla ekonomik büyümeyi sağlamaktır. Bu sorumluluklarımızı yerine getirmede tüm üyelerimizle birlikte azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.

 Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, sanayicilerimizin, işadamlarımızın ve tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum”
 

NNYÜ REKTÖRÜ GÜNEY, CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI YAYINLADI                             
 

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayınlayarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Rektör Prof. Dr. Kerim Güney, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyetimizin ilanının 98. yıldönümünü büyük bir gurur, coşku ve heyecan içinde kutluyoruz. Cumhuriyetin ilanı, milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından birisidir. Cumhuriyet, milletimizin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğinin en açık ifadesidir. 
Cumhuriyetimizin kazanımlarından ödün vermeden ülkemiz, büyük önder Atatürk'ün önümüze koyduğu “muasır medeniyetler seviyesine ulaşma” hedefindedir. Bu hedef doğrultusunda üzerimize düşen görev ve sorumluluk bilinciyle Üniversitemiz aydın, cumhuriyet ilkelerine bağlı, vatan ve bayrak sevgisiyle dolu, fikri hür, vicdanı hür gençler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, ülkemizin bağımsızlığı, bölünmez bütünlüğü, milletimizin birliği ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum”

 

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çolakbayrakdar, mesajında; “Tüm hemşerilerimin Cumhuriyet Bayram'ını en içten duygularla kutluyorum.” dedi.

Başkan Çolakbayrakdar, Cumhuriyet Bayramı mesajında şu ifadeleri kullandı: “Türkiye Cumhuriyeti, aradan geçen 98 yılda başta demokrasi, insan hakları, eğitim, sağlık, bilim, ulaştırma, enerji olmak üzere tüm alanlarda önemli mesafeler kat etti. Bugün gelişme, ilerleme ve muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Birlik ve beraberliğimizle dostlarımızı sevindirmeye, düşmanlarımıza da korku salmaya devam edeceğiz.  Daha güçlü ve daha güzel Türkiye için birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun ilelebet devam etmesini diliyorum. Sürekli ilerleyen, gelişen ve uluslararası alanda giderek daha fazla söz sahibi olan ülkemizin 2023 hedeflerine bir adım daha yaklaşmış olmasının sevincini yaşıyoruz. Bu vesile ile muasır medeniyetin tüm imkanlarından yararlanmamızı sağlayan Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. Tüm hemşerilerimin Cumhuriyet Bayram'ını en içten duygularla kutluyorum”.

 

KAZIM YÜCEL'DEN  CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI 

İyi Parti'li Kazım Yücel,  29 Ekim Cumhuriyet Bayramını yayınladığı mesajla kutladı. Yücel, Cumhuriyet Bayramı mesajında da " Cumhuriyetin İlanı Şanlı Türk Tarihinin Dönüm Noktasıdır" ifadelerini kullandı. 

İyi Parti'li Yücel,  Cumhuriyetin ilanının 98'nci yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında da Cumhuriyetin ilanının şanlı Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olduğunu belirtti. Yücel, Türk Milleti'nin 'Ya İstiklal, Ya Ölüm' ilkesiyle eşi görülmemiş bir zafer kazanarak bu zaferi Cumhuriyetle taçlandırdığını vurguladı. 

Yücel, "Türk milletinin anavatanı işgal edilerek Türk Milleti tarihten silinmek istendi. Türk Milletinin tarihten silinmesine itirazı olanlarda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün etrafında toplandı ve kurtuluş mücadelesi başlattı. 19 Mayıs 1919 yılında  Samsun'a çıkılarak başlanan bu mücadele zorlu ve çetin bir süreçten geçti. Vatanı için canını ortaya koyanlar tehditlere ve yokluğa aldırmadan mücadelesini sürdürdü ve 30 Ağustos'ta Zaferini emperyalistlere kabul ettirdi. Türk Milleti, tarih sahnesinden silinmek üzereyken, kadın erkek, genç yaşlı demeden hür yaşama şuuruyla tek vücut olmuş, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde destanlar yazarak tarihe geçmiştir.  Büyük zafer, 29 Ekim 1923'te de Cumhuriyetin ilanıyla taçlanmıştır. Cumhuriyetin ilanı şanlı Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından biri olmuştur. Cumhuriyetin ilanıyla egemenliğin hiçbir şahsa, sınıfa, zümreye değil, kayıtsız şartsız Türk Milleti'ne ait olduğu tüm dünyaya ilan edilmiştir. Vatandaşlar kanun önünde, devlet yönetimine katılımda eşit sayılmış, temel hak ve hürriyetler teminat altına alınmıştır. Türk Milleti, Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyetlerin ötesine doğru yürüyüşünde önemli bir ivme kazanmıştır" dedi.

"Kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla bizlere düşen görev, Cumhuriyet'in bu kazanımlarına sahip çıkarak, Atatürk'ün, Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefini gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışmak, milletimizin ortak değerlerini gözümüz gibi korumaktır. Kendimize güvenmemiz için, geçmişimize bakmamız yeterlidir" şeklinde açıklama yapan Yücel,  "Türk Milleti'nin çağdaş dünyada hak ettiği yeri almasını sağlayan Cumhuriyetimizin, 97. yıldönümünü kutluyor, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve O'nun kahraman silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum" dedi.

DR. SEMA KARAOĞLU'NDAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği Başkanı Dr. Sema Karaoğlu,  Cumhuriyet'in 98'inci yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Karaoğlu, "Bizlere armağan ve emanet edilen Cumhuriyeti ve kazanımlarını korumak en asli görevimizdir” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti tam 98 yaşında. Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği  Başkanı Dr. Sema Karaoğlu da Cumhuriyet'in 98'inci yıldönümü dolayısıyla yayınladığı  mesajında  “Anadolu'yu vatan edinen Türk Milleti, bu topraklarda sömürgeci ve işgalci emperyalistlerin hedefi oldu. Türk Milletinin anavatanı işgal edildi. İşgale sessiz kalan İstanbul Hükümetinin baskılarına ve tehditlerine rağmen, işgale karşı bağımsızlık mücadelesi başlattı Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Bağımsızlık mücadelesinin 30 Ağustos Zaferi ile perçinlenmesinin ardından , Türk Milletinin karakterine en uygun olan Cumhuriyet ilan edildi" dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyeti anlatırken "Artık hükümet ile millet arasında mazideki ayrılık kalmamıştır. Hükümet millettir ve millet hükümettir. Artık hükümet ve hükümet mensupları kendilerinin milletten ayrı olmadıklarını ve milletin efendi olduğunu tamamen anlamışlardır" ifadelerini  kullanmıştır diyen Dr. Sema Karaoğlu, “Cumhuriyet, bu topraklarda bir devlet, bir yönetim biçiminden ötesini ifade etmektedir. Cumhuriyet; halk için ilkesel bir yol haritasıdır. Bu yol haritasını takip etmek bizi bugünün karanlığından yarının aydınlığına çıkaracaktır” dedi.

Dr. Sema Karaoğlu,  “Gazi Mustafa Kemal Atatürk,  ‘Türk ulusunun yaradılışına ve yaşantısına en uygun olan yönetim şekli Cumhuriyettir’ diyerek bağımsızlık, özgürlük ve eşitlik gibi kavramlara vurgu yapmıştır. Bugün Cumhuriyetimize, demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti ilkesine duyulan derin bağlılık ile çağdaş bir toplumu yaşatma çabasındayız. Bu amaçla Cumhuriyet ilkelerine sahip çıkmak ve onları doğru uygulamak, aklı hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirmek bizlere düşen büyük sorumluluktur. Bizlere armağan ve emanet edilen Cumhuriyeti ve kazanımlarını korumak en asli görevimizdir” diye ifade etti. 

Dr. Karaoğlu,  "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 10. Yıl Nutku'nda da söylediği gibi 29 Ekim en büyük bayramımızdır, kutlu olsun. Cumhuriyeti bize armağan ve emanet eden başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum. Türk Milletinin bayramını bir kez daha kutluyorum. ” dedi.

 

DEMOKRASİ VE ATILIM PARTİSİ KAYSERİ İL BAŞKANI METİN ÖZKAYA’NIN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Millet olarak, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98.yıl dönümünü hep birlikte idrak ediyor olmanın onurunu yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde, kahraman silah arkadaşları ve aziz milletimizin, tarihte eşi benzeri olmayan destansı mücadelesi ile kurulan Cumhuriyetimiz; Bağımsız ve özgür büyük bir millet ve devlet olma yolunda katlanılan büyük fedakarlığın eseridir.
DEVA Partisi olarak şiarımız ; demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin ; din, dil, ırk, cinsiyet vb. fark gözetmeksizin ve farklılıkları zenginlik ve güç kabul eden anlayışla, ülkemize ve necip milletimize hizmet etmektir.
 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, kahraman silah arkadaşları, şanlı şehitlerimiz ile gazilerimizi ve de Cumhuriyet yolunda emek veren herkesi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.
 
 
 



Editör: Mehmet Pekbaş




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 38 33 2 3 92 26 102 +66
2 Fenerbahçe 38 31 1 6 99 31 99 +68
3 Trabzonspor 38 21 13 4 69 50 67 +19
4 Başakşehir FK 38 18 13 7 57 43 61 +14
5 Kasımpaşa 38 16 14 8 62 65 56 -3
6 Beşiktaş 38 16 14 8 52 47 56 +5
7 Sivasspor 38 14 12 12 47 54 54 -7
8 Alanyaspor 38 12 10 16 53 50 52 +3
9 Çaykur Rizespor 38 14 16 8 48 58 50 -10
10 Antalyaspor 38 12 13 13 44 49 49 -5
11 Gaziantep FK 38 12 18 8 50 57 44 -7
12 Adana Demirspor 38 10 14 14 54 61 44 -7
13 Samsunspor 38 11 17 10 42 52 43 -10
14 Kayserispor 38 11 15 12 44 57 42 -13
15 Hatayspor 38 9 15 14 45 52 41 -7
16 Konyaspor 38 9 15 14 40 53 41 -13
17 MKE Ankaragücü 38 8 14 16 46 52 40 -6
18 Fatih Karagümrük 38 10 18 10 49 52 40 -3
19 Pendikspor 38 9 19 10 42 73 37 -31
20 İstanbulspor 38 4 27 7 27 80 16 -53
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 34 24 7 3 77 31 75 +46
2 Göztepe 34 21 6 7 60 20 70 +40
3 Sakaryaspor 34 17 8 9 50 35 60 +15
4 Bodrumspor 34 15 7 12 43 22 57 +21
5 Çorum FK 34 16 10 8 55 36 56 +19
6 Kocaelispor 34 16 11 7 48 41 55 +7
7 Boluspor 34 15 11 8 33 35 53 -2
8 Gençlerbirliği 34 13 9 12 39 33 51 +6
9 Bandırmaspor 34 13 10 11 49 32 50 +17
10 Erzurumspor FK 34 12 11 11 30 34 44 -4
11 Ümraniyespor 34 12 15 7 40 47 43 -7
12 Manisa FK 34 9 12 13 40 40 40 0
13 Keçiörengücü 34 10 14 10 34 43 40 -9
14 Adanaspor 34 11 17 6 28 45 39 -17
15 Şanlıurfaspor 34 9 14 11 32 37 38 -5
16 Tuzlaspor 34 9 14 11 35 47 38 -12
17 Altay 34 5 25 4 16 76 10 -60
18 Giresunspor 34 2 28 4 16 71 7 -55
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 36 26 5 5 83 29 83 +54
2 Van Spor FK 36 24 6 6 63 37 75 +26
3 Bucaspor 1928 36 21 5 10 54 25 73 +29
4 1461 Trabzon FK 36 21 6 9 71 39 72 +32
5 Ankaraspor 36 15 8 13 45 35 58 +10
6 Yeni Mersin İdman Yurdu 36 16 10 10 50 36 58 +14
7 Beyoğlu Yeniçarşıspor 36 15 14 7 47 38 52 +9
8 Karacabey Belediye Spor 36 13 11 12 43 37 51 +6
9 Ankara Demirspor 36 15 16 5 43 46 50 -3
10 Diyarbekir Spor 36 12 15 9 39 41 45 -2
11 Kırklarelispor 36 11 14 11 33 41 44 -8
12 Altınordu 36 10 13 13 45 39 43 +6
13 Hes İlaç Afyonspor 36 10 14 12 25 38 42 -13
14 Serik Belediyespor 36 10 16 10 29 45 40 -16
15 Nazilli Belediyespor 36 11 16 9 38 57 39 -19
16 Zonguldak Kömürspor 36 11 17 8 41 57 38 -16
17 Kırşehir Futbol SK 36 5 23 8 38 76 23 -38
18 Bursaspor 36 6 22 8 28 64 23 -36
19 Adıyaman FK 36 4 25 7 28 63 19 -35
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 28 22 2 4 67 18 70 +49
2 Aliağa Futbol A.Ş. 28 19 0 9 60 18 66 +42
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 28 15 6 7 40 25 52 +15
4 52 Orduspor FK 28 14 7 7 40 28 49 +12
5 İnegöl Kafkas GK 28 13 7 8 37 30 47 +7
6 Edirnespor 28 13 10 5 45 28 44 +17
7 Mardin 1969 Spor 28 12 11 5 40 34 41 +6
8 K.Çekmece Sinopspor 28 10 10 8 41 31 38 +10
9 Karabük İdmanyurdu Spor 28 10 13 5 27 44 35 -17
10 Artvin Hopaspor 28 9 12 7 33 29 34 +4
11 Talasgücü Belediyespor 28 10 14 4 34 45 34 -11
12 Kırıkkalegücü FK 28 8 15 5 31 42 29 -11
13 Gümüşhanespor 28 4 14 10 25 49 22 -24
14 Malatya Arguvanspor 28 3 21 4 21 57 13 -36
15 Tarsus İdman Yurdu 28 2 22 4 20 83 10 -63
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 26/05/2024 Fenerbahçe 6 - 0 İstanbulspor
 26/05/2024 Hatayspor 2 - 0 Çaykur Rizespor
 26/05/2024 Adana Demirspor 2 - 6 Başakşehir FK
 26/05/2024 Trabzonspor 4 - 2 MKE Ankaragücü
 26/05/2024 Pendikspor 0 - 1 Gaziantep FK
 26/05/2024 Konyaspor 1 - 3 Galatasaray
 26/05/2024 Kasımpaşa 2 - 1 Beşiktaş
 25/05/2024 Sivasspor 2 - 1 Kayserispor
 25/05/2024 Fatih Karagümrük 3 - 1 Samsunspor
 24/05/2024 Alanyaspor 1 - 1 Antalyaspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 11/05/2024 Kocaelispor 0 - 2 Sakaryaspor
 11/05/2024 Erzurumspor FK 0 - 4 Eyüpspor
 11/05/2024 Boluspor 2 - 1 Çorum FK
 11/05/2024 Göztepe 1 - 1 Bodrum FK
 11/05/2024 Adanaspor 1 - 0 Bandırmaspor
 11/05/2024 Tuzlaspor 1 - 1 Gençlerbirliği
 11/05/2024 Şanlıurfaspor 2 - 0 Manisa FK
 10/05/2024 Giresunspor 1 - 2 Ümraniyespor
 10/05/2024 Keçiörengücü 1 - 1 Altay
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 Hük. Bursaspor 3 - 0 Van Spor FK
 04/05/2024 Altınordu 3 - 3 Sincan Belediyesi Ankaraspor
 04/05/2024 Bucaspor 1928 3 - 1 Diyarbekir Spor
 04/05/2024 Serik Belediyespor 0 - 6 Esenler Erokspor
 04/05/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor 3 - 1 Karacabey Belediye Spor
 04/05/2024 Adıyaman FK 4 - 1 Hes İlaç Afyonspor
 04/05/2024 Ankara Demirspor 5 - 2 Yeni Mersin İdman Yurdu
 04/05/2024 Kırklarelispor 1 - 3 Zonguldak Kömürspor
 04/05/2024 Kırşehir Futbol SK 4 - 5 1461 Trabzon FK
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 27/04/2024 Malatya Arguvanspor 3 - 4 Talasgücü Belediyespor
 27/04/2024 Gümüşhanespor 2 - 4 Kepezspor FAŞ
 27/04/2024 Artvin Hopaspor 0 - 1 52 Orduspor FK
 27/04/2024 Mardin 1969 Spor 4 - 2 İnegöl Kafkas GK
 27/04/2024 Tarsus İdman Yurdu 1 - 1 Karabük İdmanyurdu Spor
 27/04/2024 Ayvalıkgücü Belediyespor 1 - 0 Edirnespor
 27/04/2024 Aliağa Futbol A.Ş. 6 - 3 Kırıkkalegücü FK
resmi ilanlar
Henüz anket oluşturulmamış.
NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI