escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort bayan escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



Büyükşehir, 2 Bin 500 Kişi İle 2'nci Yaz Dönemi Spor Şenliği Düzenledi

BÜYÜKŞEHİR, 2 BİN 500 KİŞİ İLE 2’NCİ YAZ DÖNEMİ SPOR ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından 10 tesiste 4 branşta, 2 bin 500 kişinin katıldığı 2’nci Yaz Dönemi Spor Şenliği gerçekleştirildi. 2024 Avrupa Spor Şehri ünvanını taşıyan Kayseri’de Büyükşehir Belediyesi, yaz sezonunu dolu dolu geçiriyor. Çocuklara hem tatil hem de spor yapma imkânı sunan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından düzenlenen 2’nci Yaz Dönemi Spor Şenliği tamamlandı.

facebook-paylas
Tarih: 14-08-2024 17:23

Büyükşehir, 2 Bin 500 Kişi İle 2'nci Yaz Dönemi Spor Şenliği Düzenledi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından 10 tesiste 4 branşta, 2 bin 500 kişinin katıldığı 2’nci Yaz Dönemi Spor Şenliği gerçekleştirildi.

2024 Avrupa Spor Şehri ünvanını taşıyan Kayseri’de Büyükşehir Belediyesi, yaz sezonunu dolu dolu geçiriyor. Çocuklara hem tatil hem de spor yapma imkânı sunan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından düzenlenen 2’nci Yaz Dönemi Spor Şenliği tamamlandı.

2’nci Yaz Dönemi Spor Şenliği, 10 tesiste futbol, basketbol, voleybol ve yüzme olmak üzere 4 farklı branşta 2 bin 500 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Şehirde spor etkinliklerine hız kesmeden devam eden Spor A.Ş.’nin 2’nci Yaz Dönemi Spor Şenliği, yoğun katılımla yapıldı.

Çocuklar için hem eğlence hem de spor dolu bir yaz tatili sunan şenlik, katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Geleceğin sporcularının yetiştirildiği etkinlikte, tesislerdeki eğitmenler eşliğinde öğrencilere rekabet duygusunu aşılamak, kaynaştırmak ve sporun sevdirilmesi amaçlandı.

Yaz dönemi kurslarından veliler de oldukça memnun olduklarını belirtirken, yaz kurslarının her zamanki gibi çocuklara ve kendilerine çok büyük bir fırsat olduğunu ifade ettiler.

Vatandaşlar, hem bu tesislerin kazandırılmasında hem de bu tür etkinlikler düzenlenmesine emeği geçen başta Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç olmak üzere tüm ekibe teşekkür ve dua ettiler.

Öte yandan Spor A.Ş. Yaz Spor Okulları’nın 2’nci yaz döneminde 19 tesis, 5 parkta birbirinden farklı 15 branşta 5 bin 500 kişiye kurs verildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yaz sezonunu bu tür etkinliklerle dolu dolu geçirerek, vatandaşlara spor yapma imkânı sunmaya devam ediyor.




Kaynak: Mavi Medya Haber

Editör: FATMA KAYA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Henüz anket oluşturulmamış.
NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI