escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort bayan escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



İmamoğlu'nun X hesabına erişim engeli

Cezaevinde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun X (Twitter) hesabı donduruldu.

facebook-paylas
Tarih: 08-05-2025 11:27

İmamoğlu'nun X hesabına erişim engeli

Cezaevinde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun X (Twitter) hesabı donduruldu. 

Ekrem İmamoğlu tarafından kullanılan ve cezaevinde iken onun adına paylaşımlar yapılan @ekrem_imamoglu kullanıcı adlı X hesabına girişte şu not yer alıyor: "Hesap Donduruldu @ekrem_imamoglu yasal bir talep üzerine TR'de donduruldu."

Bu not ile yönlendirilen "İçerik neden gizlenebilir?" başlıklı kullanıcı bilgilendirme bölümünde ise şu bilgilere yer veriliyor:

"Her gün dünya çapında yüz milyonlarca gönderi paylaşıldığından, amacımız kullanıcıların ifade özgürlüğüne saygı gösterirken, aynı zamanda geçerli yerel yasaları da dikkate almaktır.

ABD dahil birçok ülkede, gönderilere ve/veya X hesap içeriğine uygulanabilecek yasalar bulunmaktadır. Hizmetlerimizi dünyanın her yerinden kullanıma sunmak için sürdürdüğümüz çabalar kapsamında, yetkili bir kurumdan geçerli ve kapsamı uygun bir talep aldığımızda, belirli bir ülkede belirli içeriğe erişimi zaman zaman engellememiz gerekebilir. Bu tür engellemeler, geçerli yasal talebi yayınlayan belirli yargı yetkisi alanıyla veya içeriğin yerel yasaları ihlal ettiği tespit edilen yerle sınırlı olacaktır."

Mansur Yavaş'tan tepki ve destek

Ekrem İmamoğlu’nun resmi sosyal medya hesabına getirilen erişim engeli, sadece bir kişiye değil, milyonların sesine vurulmuş bir sansürdür. Bu hukuksuzluğu en güçlü şekilde kınıyoruz. Ancak bilinmelidir ki; adaletin susturulmak istendiği her yerde, biz daha gür konuşacağız. 

Bu hesabım erişim engeli kalkana kadar Ekrem İmamoğlu’nun sesi olmaya devam edecek ve onun adına kullanılacaktır."

Başarır: "Nafile"

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır da X paylaşımında tepkisini şu ifadelerle dile getirdi:
 

"16 milyon İstanbullu'nun başkanı olmasını engellemeye kalkmıştınız, ikinci seçimde vurdu geçti. Şimdi de 86 milyonun Cumhurbaşkanı olmasını engellemeye çalışıyorsunuz. Yine sandıkta vurup geçecek!

Tüm sosyal medya hesaplarımız Ekrem İmamoğlu'nundur! Talimatlı yargı kararlarıyla darbeye devam ediyorsunuz ama nafile! Ne engellemeleriniz ne de hesap kapatmalarınız yetmeyecek!"




Kaynak: ajansbizim

Editör: Mehmet Pekbaş




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
resmi ilanlar
Henüz anket oluşturulmamış.
NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI