escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort bayan escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...


Ahmet Zorlu

facebook-paylas
O GÜN GELDİ, GELİYOR..
Tarih: 27-04-2023 22:55:00 Güncelleme: 27-04-2023 22:56:00


 
Sayısal olarak durumunuz nedir bilmiyorum, 14 Mayıs günü öğreneceğiz...
Yakalandığınız kibir ve görkem hastalığı kronikleşti.
Millete tepeden bakan, kendini dev aynasında gören tavrınız sonunuzu hazırladı.
Bu son, öyle kaf dağının ardında filan değil, çok yakınlarda gözüküyor.
Zira burnunuz o kadar büyüdü ki, pinokyoya rahmet okutuyorsunuz.
Seçim çalışmalarında bile, karşınızda sıraya girmiş, amasız, fakatsız, sessiz bir kitle bekliyorsunuz, en küçük muhalefet cümlesi kuran kendini karakolda buluyor.
Siyasette rakiplerinizle bir televizyon kanalında buluşup, ülkenin, kentin sorunlarını konuşmaya tenezzül etmeyecek kadar kibir abidesi oldunuz.
“Hayır öyle değil” diyorsanız, bırakın genel başkanlarınızı, birinci sıra Kayseri adayları olarak çıkın, dökün eteğinizdeki taşları.
Çıkmazsınız, çıkamazsınız.
Zira diyecek bir şeyiniz yok.
Yanınızda, sizin imzaladığınız ‘Hamili kart’ı cebinde taşıyan ama maaşlarını benim vergilerimden elde eden devletin memurları, ‘Her dediğinizi 'tamam efendim' diye onayladıkça, kibir, lüks ve görkem akıyor paçalarınızdan.
5 yıldızlı otellerin lüks salonlarından, o otellerin lobisinde bir bardak çay içecek parası olmayan kitlelerden destek umuyorsunuz.
Allah var onlar da yıllarca boyun eğdiler, size efendi gözü ile baktılar.
Genel Başkanınızın katıldığı mitinglerde görev verilen polislerin silahlarını boşaltıp şarjörlerine el koydunuz, sonra da o polisten sandıkta oy beklediniz.
Boğazınıza kadar Fetö Çukuruna battığınızı kimsenin bilmediğini, görmediğini sanıyorsunuz.
Ramazandan Ramazana, ziyaret ettiğiniz bir fakirin sofrasında objektiflere poz verirken bile ‘Fakirin sofrasında olmak’ diyerek ona tepeden bakmayı ihmal etmediniz.
Ne diyordu damat bey, “Sayın Cumhurbaşkanı aya 4 şeritli yol yapacağım dese, inanacak yüzde 25 oranında bir kitle var..”
Bu sözleri ile, AKP Seçmenine hakaret ettiğinin bile farkında değildi.
Aslında sizde haklısınız, çıkıp millete ne diyecek, ne diyebileceksiniz?
Tam 50 bin insan İşkur’a ‘işsiz’ olarak kayıt yaptırdı bu kentte.
Dünyanın acıyarak baktığı bir millet yarattınız.
Aç, çaresiz, parası pul olmuş, özgürlükleri hatta yaşama sevinci bile elinden alınmış bir milletiz artık.
Taşeronun işlettiği kurumlara alınan çalışanları bile işinin ehli olanlardan değil, sizin verdiğiniz listelerden seçtirdiniz.
PKK ve Fetö konusuna ise, hiç giremezsiniz.
Çoğunuzun sicili kapkara bu konuda.
Size tavsiyemdir.
Ortalıkta fazla gözükmeyin.
Belediyelerin yaptıklarını açmanın ötesine geçip de mahalle ziyaretleri filan yapmaya filan kalkmayın.
Görüyor, yaşıyor, tanık oluyorsunuz.
Bütün toplumsal tepkilerin temelinde açlık ve geçim sıkıntısı yatar.
Siz yoksulluğu kurumsallaştırdınız.
Kişi başına Milli Gelir’i 10 bin dolara yükseltmekle övünüyordunuz, 2 bin dolarını sakat ekonomik uygulamalarınızla cebimizden aşırdınız.
1970’li yıllardan bu yana G20 Üyesi olan Türkiye, ilk kez G21’e düştü.
Ekonomik uygulama karneniz sıfır.
Huzurumuzu çaldınız, huzurumuzu.
Can güvenliğimiz bile kalmadı iktidarınızda.
Yüzlerce Şehidin ardından fatiha okuyoruz her yıl sayenizde.
Türkiye’yi yolsuzluk Cenneti haline getirdiniz.
Nefes almak ve su içmenin ötesinde, özgürlüklerimizi tek tek elimizden aldınız.
Eğitimi orta çağ noktasına getirdiniz, içinden çıkılmaz bir hale soktunuz.
Hastanelerde oluşan kuyrukları kaldirdığınızla övünüyordunuz, muayene için bir ay, ameliyat olmak için 2 yıl sonrasına sıra verilen Devasa binalar diktiniz, içinde doktoru olmayan, yandaşa hizmet eden.
Artık sizin içinizdekiler bile, “Yok artık, bu kadar da olmaz” demeye başladı.
Biraz uzun sürdü ama galiba saadet dolu günlerin sonuna geldiniz.
Ya da sizin deyiminizle, reklam arasının..
Bence siz yeni bir seçim zaferi için hazırlık yapmak yerine, 21 yılda kirlettiklerinizi temizlemeye başlasanız fena olmaz.
Zira 41 yıllık gazetecilik mesleğinin deneyimi ile söylüyorum.
Çok günah işlediniz.
Suç dosyanız çok kabarık.
Ama günahlarınız ve suçlarınızdan önce sizi, yakalandığınız kibir ve görkem hastalığı götürüyor, götürecek.
Lüks ve Şaşaaa dolu son günlerinizi yaşıyorsunuz.
Kibirliler ve halka tepeden bakanların atıldığı siyaset çöplüğünde, seçmen sizin için müstesna bir bölüm hazırlıyor.
İki hafta mı desem, 20 gün mü desem, yakındır kaçınılmaz akıbet.
Siz de bunu görüyor ve sizi omuzlayan, destek veren bastonluk yapanlarla ‘Ne olacak şimdi?’ diye birbirinize soruyorsunuz.
Karneler hazırlandı, notlar tutuldu.
Aranızdan bazılarının birden bire hastanelik olmasına doktorlar ne teşhis koyuyor bilmiyorum, ama benim teşhisim 14 Mayıs Stresi.
Açlığa, işsizliğe mahkum ettikleriniz, biat etmedi diye özgürlüğünü, işini, ekmeğini elinden aldıklarınız, işinden, ekmeğinden ettiklerinizin ahı bundan sonraki hayatınızda kabusunuz olacaktır.
Bu Mazlum Millet, bu Karanlık İstilayı 14 Mayıs Pazarında yerle bir edecektir.
Ahmet ZORLU




FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
resmi ilanlar
Henüz anket oluşturulmamış.
NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI